Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili?

Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Také se podívejte, jak herecké osobnosti Marvelu děkují Kevinu Feigemu za letitou spolupráci.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Co tu máme dál? Před několika dny vyplulo na povrch asi rok staré interview, ve kterém Frank Grillo tvrdil, že se v Avengers 4 objeví ve flashbackové scéně. Dlouhou dobu si toho rozhovoru nikdo nevšímal, ale teď, když se o něm všude píše, nejspíš dostal Frank Grillo za uši, protože najednou na svém Instagramu prohlašuje, že nic nepotvrdil, že jsou to fake news, a že si prostě občas střílí z novinářů, kteří se jej tisíckrát dokola ptají na postavu, která byla na plátně asi osm minut. Tak uvidíme, jak to nakonec s Crossbonesem bude. Redaktor serveru MCU Exchange připomíná, že se loni krom inkriminovaného rozhovoru objevila také očitá svědectví lidí, kteří údajně Grilla viděli přímo natáčení. Ti samí lidé tvrdili, že viděli na natáčení také Maximiliana Hernándeze (agent SHIELDu Jasper Sitwell) a Tye Simpkinse, který v Iron Manovi 3 hrál Harleyho Keenera – Tonyho malého parťáka.

A poslední věc spojená s Avengers: Šéf Marvelu Kevin Feige převzal na Britannia Awards cenu za „celosvětový přínos zábavnímu průmyslu“. Reportér Variety se jej při té příležitosti zeptal na Captain Marvel a na hrdiny studia Fox. O Captain Marvel Feige řekl, že nám ukáže netradiční superhrdinský origin (tedy nic nového) a o Foxu znovu zopakoval, že dokud jeho odkoupení Disneym (mateřská společnost Marvelu) nebude definitivní, tak jakékoliv sny o zařazení X-Menů mezi Avengers, jsou stále jenom sny. Níže si krom zmíněného rozhovoru můžete pustit video, ve kterém herecké a tvůrčí osobnosti Marvelu gratulují šéfovi k jeho úspěchu a následně také Feigeho děkovnou řeč, ve které se Kevin zaměřil na to, že úspěch Marvelu stojí na skvělých lidech, které se mu daří přesvědčit ke spolupráci.

V galerii můžete mrknout na tematické obálky magazínu Empire, které zdobí poslední číslo.

Zdroje: MCU Cosmic, Frank Grillo, Charles Villanueva,

« Předchozí kapitola

Galerie: 3

Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu Avengers 4: Budou hrátky s časem divočejší, než jsme tušili? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest