Dark Avengers: Další variace týmu, které se v kinech můžeme dočkat

Dark Avengers: Další variace týmu, které se v kinech můžeme dočkat | Fandíme filmu
Marvel má celou řadu rozpracovaných projektů. Tohle je jeden z nich.

Marvel chystá celou řadu projektů, které buď jsou nebo nejsou realizovány. Třeba Runaways nebo Luke Cage měli být prapůvodně celovečerními filmy. Thor: Ragnarok nebo Avengers vypadali úplně jinak. Zkrátka jde o běžný hollywoodský proces, kdy vznikají nejrůznější náměty a z těch si studio vybere, co stojí za další zpracování a co nikoliv. U Marvelu je rozdíl pouze v tom, že se mu obvykle daří zvažované náměty držet pod pokličkou a ven se dostanou jen ty projekty, na kterých se skutečně pracuje (v poslední době to byli například The Eternals nebo Black Widow). Teď se objevuje zmínka o projektu, o kterém dosud nepadlo ani slovo. Nicméně server That Hashtag Show už si za léta svého působení stačil vybudovat dostatečnou reputaci, aby mělo smysl se nepotvrzenou zvěstí zabývat.

THS tvrdí, že byl pro studio čerstvě dokončen scénář Dark Avengers. Není zřejmé, kdy, zda a v jaké podobě bude projekt nakonec realizovaný, avšak prvotní verze scénáře by zkrátka měla být k dispozici. Dark Avengers vymyslel v roce 2009 Brian Michael Bendis (Age of Ultron, Secret Invasion, House of M a další klíčové příběhy Marvelu z nedávné historie) a jejich příběh se odehrává po Tajné invazi Skrullů na Zemi. Vláda i obyvatelé v té době ztratili důvěru v Avengers, a tak je Norman Osborn pověřen vedením reformovaného S.H.I.E.L.D.u, nově známého jako H.A.M.M.E.R.. Osbron dá dohromady „hrdiny“ pochybného ražení a klasické záporáky jako jsou Scorpion nebo Bullseye převlékne za známé Avengery. On sám obléká ironmanovskou zbroj Iron Patriot.

That Hashtag Show dokonce tvrdí, že podle jejích informací se snímek Silver and Black odložil proto, že Norman Osborn měl být součástí filmu a Marvel se snaží se Sony vyjednat, aby mu tradičního spidermanovského padoucha zapůjčil.

Co na to říkáte? Chtěli byste ve filmovém zpracování vidět tým temných Avengerů?

Zdroj: THS

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest