Silver & Black má datum premiéry

Silver & Black má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další známí Spider-Manovi záporáci opět potvrzeni.

Komiksovka Silver & Black má datum premiéry. Snímek dorazí do kin 8. 2. 2019. Jisté je, že se jedná o příběh Silver Sable a Black Cat, dvou dámských postav ze Spider-Manova koutku komiksového světa, které přivede na plátna režisérka Giny Prince-Bythewood. Black Cat je v komiksech mistryní zločinu s lehce upravenými smysly, Silver Sable je perfektně vycvičená agentka. Dále už známe jen celou řadu nepotvrzených, neoficiálních informací, které můžete hledat v našich starších novinkách.

A teď jsou tu další zákulisní zvěsti. Před časem se řešilo, jestli se náhodou neukáže záporák Chameleon ve Venomovi, nejnovější zpráva jej však zmiňuje opět ve spojitosti se Silver & Black, tak jako už několik dalších zdrojů předtím. Podle dřívějších informací by měl Chameleon ve filmu pracovat jako informátor Silver Sable.

A nový zdroj potvrzuje také již dříve zmiňované padouchy Tombstonea a Tarantulu. Tombstone je mafiánský boss z New Yorku, který by snad měl jít po Black Cat, o Tarantulovi víme jen to, že by to měl být sukničkář. Dřívější zprávy hovořily o tom, že někteří padouši by mohli být nedobrovolně součástí podpůrného týmu Silver Sable, jiné o tom, že by v řadě případů mohlo jít pouze o malá camea, která pomohou otevřít širší svět komiksových filmů, který chce studio Sony budovat paralelně s úspěchem nového Spider-Mana.

Jak sami vidíte, do premiéry zbývá ještě rok a půl, takže co přesně nakonec v kinech uvidíme, se od současných záměrů může ještě třikrát změnit. Podobu padouchů můžete vidět dole v galerii.

Zdroje: Jeff Sndeider I, II

Galerie: 4

Silver & Black má datum premiéry | Fandíme filmu Silver & Black má datum premiéry | Fandíme filmu Silver & Black má datum premiéry | Fandíme filmu Silver & Black má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest