Silver & Black: Natáčení až příští rok, scénář znovu od začátku

Silver & Black: Natáčení až příští rok, scénář znovu od začátku | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Režisérka mluví o tom, jak je natáčení komiksového velkofilmu komplikovaná záležitost.

Proklatá komiksovka Silver & Black. Naposledy jsme vás závěrem května informovali, že se pracuje na vylepšení scénáře. Jen pár dní na to studio Sony film stáhlo z plánu premiér. Poslední zpráva k tématu se objevila před několika dny, když produkční specialisté ze serveru Omega Underground informovali, že zdržení bude delší, než se předpokládalo, a že natáčení téměř určitě nezačne dřív než příští rok.

Už před časem režisérka Gina Prince-Bythewood mluvila o tom, že se tvůrci společně se studiem rozhodli, že začnou znovu od začátku a to bude nějaký čas trvat. Gina rozhodně nechce začít dřív, než bude scénář přepsaný, protože není fanouškem přepisování za chodu. Připouští také, že komiksové filmy jsou pod opravdu velkým drobnohledem, protože stojí hodně peněz a mluví do nich daleko víc lidí. Srovnání má Prince-Bythewood z televize, kde natočila pilot marvelovského seriálu Cloak & Dagger.

Kde se naopak zdá, že se práce hýbe kupředu, je Morbius - další komiksový snímek, který by teoreticky měl spolu se Silver and Black sdílet společný svět. Ten nedávno získal představitele hlavní role a režiséra.

Silver Sable je v komiksech nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava. Black Cat je jakousi marvelovskou alternativu Catwoman. Občanským jménem se jmenuje Felicia Hardy, je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů. Snímek je součastí světa "spidermanovských filmů bez Spider-Mana", které chystá studio Sony. Režíruje Gina Prince-Bythewood.

Zdroje: Collider, THR, Omega Underground,

Galerie: 2

Silver & Black: Natáčení až příští rok, scénář znovu od začátku | Fandíme filmu Silver & Black: Natáčení až příští rok, scénář znovu od začátku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest