Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange

Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 14 obrázků
Nová upoutávka nabízí další spojení s Potterem. K tomu velká kolekce plakátů.

Je tu další trailer na Fantastická zvířata: Pomstu Grindelwaldovu a je třeba říct, že „final trailer“ vypadá vskutku epicky. V upoutávce je plně realizovaná podstata kouzelnického světa. Všude jsou magičtí tvorové, postavy se přemísťují z místa na místo, jednotlivé objekty a budovy se různě prolínají, otevírají, rozpadají a zase skládají. V tomhle aspektu mi upoutávka trochu připomíná překrucování reality v Doctoru Strangeovi, jinak z toho všeho pořád sálá především Harry Potter a J.K. Rowling. Kouzlí se s radostí, celý svět nabízí údiv i humor. Upoutávka dokáže Grindelwalda prodat jako nebezpečnou postavu, navíc se dozvídáme, že dosud tajuplná postava Claudie Kim je Nagini!

Tohle jméno fanoušci Harryho jistě znají. Je to Voldemortův domácí mazlíček, jeho obrovský had, do kterého vložil jeden z Viteálů. Samotná J.K. a oficiální encyklopedie vysvětlují, že Nagini je Maledictus. To je tvor podobný vlkodlakovi. Vždy je to žena, která má od narození prokletou krev. Postupně se víc a víc mění ve zvíře, až se jím stane docela. Kletba krve je přitom dědičná z matky na dcery. Nagini je mladá žena, která vystupuje v cirkusu Arcanus, kde krutý principál Skender (Ólafur Darri Ólafsson) zneužívá jejich proměn pro pobavení publika. Nagini se spřátelí s Credencem, který v cirkusu dělá podřadné práce. Společně z cirkusu utečou a pokoušejí se společně zjistit, kdo vlastně Creedence (Ezra Miller) je.

Oba dva si můžete prohlédnout dole v galerii, kde také najdete sadu plakátů a fotky Brumbálovy (Jude Law) hůlky, kterou používal ještě před Bezovou hůlkou. A na závěr ještě jedna zajímavost. Spolu s trailerem bylo zveřejněné úplné obsazení filmu. Je zajímavé, že u Fiony Glascott a Deepaka Ananda je uvedeno, že hrají zatím neodhalené role. Napadá vás, koho by mohli hrát? Jaké překvapení pro nás Fantastická zvířata ještě chystají?

Titulární čaroděj Gellert Grindelwald je pro své zločiny známý už čtenářům Harryho Pottera, kteří jej poznali jako největší hrozbu z časů Brumbálova mládí. Pro své experimenty a další důvody byl vyloučen z Kruvalu. Poté Grindelwald vyvolával chaos v Evropě a stal se nechvalně proslulý tím, že chtěl prosadit kouzelnickou vládu nad lidmi a nad světem. Během událostí Fantastických zvířat a kde je najít se ukrýval jako bystrozor Percival Graves v New Yorku, ale byl (za pomoci Mloka Scammandera) zatčený MACUSOU (Magickým kongresem Spojených států amerických). V New Yorku objevil Grindelwald mladého muže, Credence, posedlého potlačenou magickou energií zvanou Obscurus, a pokusil se jej využít k tomu, aby odhalil kouzelnický svět před No-Maji – americkými mudly.

V novém filmu Grindelwald přesně podle svého slibu uprchne ze zajetí a začne shromažďovat následovníky, kteří ani často netuší, jaký je jeho skutečný záměr – tedy další pokus o to, aby čistokrevní kouzelníci vládli všem nemagickým bytostem. Aby se jej pokusil zastavit, vyhledá Albus Brumbál pomoc svého bývalého studenta, Mloka Scammandera, který nabídku přijímá, aniž by si uvědomoval, jaké nebezpečí před ním leží. Příběh se odehrává v New Yorku, Paříži a Londýně, kde jsou určeny hranice, láska a spojenectví v rodině a mezi přáteli otestovány, zatímco čarodějný svět zažívá bouřlivé časy a je stále rozpolcenější.

V hlavních rolích hrají Eddie Redmayne, Johnny Depp, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Katherine Waterston, Alison Sudol, Claudia Kim, Jude Law, Carmen Ejogo a Dan Fogler. Režíroval David Yates podle scénáře J.K. Rowling. Produkovali David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves a Lionel Wigram. Česká premiéra je stanovená na 15.11. 2018.

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 15

Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Finální trailer čaruje jak Doctor Strange | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest