Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer

Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Eddie Redmayne zavedl fanoušky světa Harryho Pottera do svého kouzelného kufříku plného fantastických zvířat.

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny odstartovala dvouhodinový panel společnosti Warner Bros. na letošním Comic-Conu v San Diegu. Všichni návštěvníci dostali svítící náramek, a tak když na pódium přišel Eddie Redmayne a zakouzlil svojí hůlkou, všechny náramky se aktivovaly a „uvnitř Mlokova kufříku“, který sál zrovna reprezentoval, se rozsvítilo. Z přítomných největší pozornost budil Ezra Miller, který na Comic Conu cosplayoval jako Toadette (viz galerie). Nu dobrá, tak ještě o chlup větší pozornost nakonec asi vzbudil Johnny Depp, který v převlečení za svou postavu, čaroděje Grindelwalda, pronesl monolog k divákům (viz pod trailerem).

Pak už následoval nový trailer. Ten je opravdu vydatný a daleko víc se pouští do dějových zákrut. Čarodějnický svět Harryho Pottera kape z každého záběru a ukázka slibuje skutečně plnokrevné dobrodružství v rozsáhlém a rozmanitém magickém světě. Kouzelná směrovací rukavice, Niffler, Nicolas Flamel s Kowalskim...to jsou všechno drobné momenty, které společně s hudbou pomáhají dát dohromady kouzelnou atmosféru, která k potterovským filmům neoddělitelně patří. Jude Law je silnou posilou obsazení, Redmayneoovo tvrzení, že druhý film bude temnější zdánlivě platí a vůbec se zdá, že příští Zvířata budou rozhodně stát za pozornost.

V galerii krom fotek z Comic-Conu najdete nový plakát.

Titulární čaroděj Gellert Grindelwald je pro své zločiny známý už čtenářům Harryho Pottera, kteří jej poznali jako největší hrozbu z časů Brumbálova mládí. Pro své experimenty a další důvody byl vyloučen z Kruvalu. Poté Grindelwald vyvolával chaos v Evropě a stal se nechvalně proslulý tím, že chtěl prosadit kouzelnickou vládu nad lidmi a nad světem. Během událostí Fantastických zvířat a kde je najít se ukrýval jako bystrozor Percival Graves v New Yorku, ale byl (za pomoci Mloka Scammandera) zatčený MACUSOU (Magickým kongresem Spojených států amerických). V New Yorku objevil Grindelwald mladého muže, Credence, posedlého potlačenou magickou energií zvanou Obscurus, a pokusil se jej využít k tomu, aby odhalil kouzelnický svět před No-Maji – americkými mudly.

V novém filmu Grindelwald přesně podle svého slibu uprchne ze zajetí a začne shromažďovat následovníky, kteří ani často netuší, jaký je jeho skutečný záměr – tedy další pokus o to, aby čistokrevní kouzelníci vládli všem nemagickým bytostem. Aby se jej pokusil zastavit, vyhledá Albus Brumbál pomoc svého bývalého studenta, Mloka Scammandera, který nabídku přijímá, aniž by si uvědomoval, jaké nebezpečí před ním leží. Příběh se odehrává v New Yorku, Paříži a Londýně, kde jsou určeny hranice, láska a spojenectví v rodině a mezi přáteli otestovány, zatímco čarodějný svět zažívá bouřlivé časy a je stále rozpolcenější.

V hlavních rolích hrají Eddie Redmayne, Johnny Depp, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Katherine Waterston, Alison Sudol, Claudia Kim, Jude Law, Carmen Ejogo a Dan Fogler. Režíroval David Yates podle scénáře J.K. Rowling. Produkovali David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves a Lionel Wigram. Česká premiéra je stanovená na 15.11. 2018.

Fantastická zvířata a kde je najít

18.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 14

Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu Fantastická zvířata 2: Comic-Con odhaluje zbrusu nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest