Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky

Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Krvežízniví vlci na Aljašce nebudou pro Jeffreyho Wrighta největším problémem, až se mu po stopách vydá vyšinutý Alexander Skarsgard. Seznamte se. Koukněte na trailer.

Fanouškům nekompromisních thrillerů asi není Jeremyho Saulniera potřeba představovat. Postupně na sebe upoutal pozornost snímky Blue Ruin a Green Room, díky tomu dostal příležitost udávat tempo (chystané) třetí série Temného případu a čerstvě se můžeme na Netflixu těšit na jeho filmovou novinku Hold the Dark. Ta znovu slibuje nabídnout hutnou atmosféru a netradiční postavy.

Jeffrey Wright (bondovky, Westworld) hraje ve snímku Russella Corea, přírodovědce a experta na vlky v důchodu, který se vydává na kraj civilizace na severu Aljašky, když jej o pomoc poprosí mladá matka Medora Slone (Riley Keough). Jejího syna rozsápala vlčí smečka a nikdo z okolí jí není ochotný nabídnout pomoc. Proto to má být právě Russell, kdo jí pomůže vystopovat vlky a syna pomstít dřív, než se vrátí Medořin manžel z války. Během stopování se mezi dvěma osamělými dušemi vytvoří podivný a nebezpečný vztah, a když se manžel Vernon (Alexander Skarsgard) vrátí domů z Íráku, zpráva o synově smrti nastartuje řetězec násilných událostí. Místní policista Donald Marium (James Badge Dale) se Vernonovo mstivé řádění pokouší zastavit a Russellovi nezbývá nic jiného, než se se vypravit na nebezpečnou výpravu do srdce divočiny.

Režisér uvádí, že Hold the Dark má ze všech jeho filmů nejvíc tichých dialogových scén, ale i nejvyšší počet mrtvých. Scénář filmu napsal Macon Blair (Small Crimes, I Don't Feel at Home in This World Anymore.) podle románu Williama Giraldiho. Netflix snímek uvede 28. 9. a podle traileru to vypadá, že nás čeká skutečně mrazivá podívaná.

Galerie: 4

Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky | Fandíme filmu Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky | Fandíme filmu Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky | Fandíme filmu Hold the Dark: Drsný thriller od vlků z Aljašky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest