The House That Jack Built: Hrdina vrah od Larse von Triera

The House That Jack Built: Hrdina vrah od Larse von Triera | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
V téhle detektivce uvidíme všechno z pohledu vraha (Matt Dillon)..nebo spíš z pohledu von Triera.

Svéráz Lars von Trier se naposledy předvedl v roce 2013 s Nymfomankou, ve které se hodně zblízka podíval na různé aspekty sexuality. V jeho příštím projektu bude hrát prim touha vraždit.

Film se bude jmenovat The House That Jack Built (Dům, co postavil Jack) a původně se mělo jednat o televizní sérii. Nakonec se ale Trier rozhodl natočit film. Děj je zasazený do Washingtonu 70. let minulého století. Protagonistou je vysoce inteligentní Jack, spolu se kterým prožijeme pět klíčových incidentů a poznáme vraždy, které ovlivnily jeho vývoj, jakožto sériového vraha. Jack každou vraždu vnímá jako umělecké dílo, ale v běžném životě má kvůli své dysfunkci problémy. I když je mu policie v patách, Jack kašle na logiku a riskuje víc a víc.

Jacka hraje Matt Dillon (Crash, Něco na té Mary je, Nebezpečné hry), Bruno Ganz (Pád třetí říše, Nebe nad Berlínem) potom ztvárnil tajemného Vergea, který s Jackem diskutuje o jeho skutcích a myšlenkách. Dále hrají Uma Thurman (Pulp Fiction, Kill Bill), Riley Keough (American Honey, Šílený Max: Zběsilá cesta) a Siobhan Fallon Hogan (Dogville, Tanec v temnotách). Film má rozpočet 10 milionů dolarů, natáčet se bude srpnu na dánských lokacích a premiéru má mít v roce 2018.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

The House That Jack Built: Hrdina vrah od Larse von Triera | Fandíme filmu The House That Jack Built: Hrdina vrah od Larse von Triera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest