I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii

I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Oscarový scénárista a oceňovaný román? Co se může pokazit?  

Největší doba slávy Charlieho Kaufmana už sice minula, to však neznamená, že se nejedná o talentovaného a stále nadějného tvůrce. Proč? Protože staré zásluhy prostě nesmažete - napsal scénáře ke spoustě úspěšných filmů, z nichž nejznámější jsou Věčný svit neposkvrněné mysli, Adaptace nebo V kůži Johna Malkoviche. Za skvělé drama s ještě lepším Jimem Carreym (Věčný svit) si dokonce vysloužil Oscara. Teď nastala chvíle, aby znovu předvedl své kvality.

Netflix ulovil Kaufmana pro režírování a psaní scénáře filmové adaptace úspěšného románu I´m Thinking of Ending Things. Tento napínavý thriller vypráví o cestě hrdinky a jejího přítele na odlehlou farmu jeho rodičů. Ona přemýšlí o tom, že se s ním rozejde. Když si ale chtějí zkrátit cestu, dostanou se na objížďku vedoucí k opuštěné střední škole, kde je čeká velmi nepříjemné odhalení. Román skáče v čase, od počátku víme, že všechno spěje k brutálnímu zločinu a mezi tím vším sledujeme hrdinčino hledání sebe sama.

A podle netflixovského Scotta Stubera je Kaufman pro tento projekt ten pravý. Dle jeho slov má jedinečný talent s impozantní uměleckou vizí a výjimečnou schopnost rozpoznat jedinečné příběhy. Takže snad si Netflix vážně vybral toho pravého a nechlácholí natěšené fanoušky jen medovými řečičkami. Sám autor knihy Lian Reid bude dokonce projekt produkovat, takže doufejme, že si nenechá pošpinit své dílo a nakonec z toho vyjde velmi dobrý film. 

ZdrojVariety

Galerie: 4

I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii | Fandíme filmu I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii | Fandíme filmu I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii | Fandíme filmu I’m Thinking of Ending Things: Psycho-thriller v Kaufmanově režii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest