Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac

Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
V projektu naopak neuvidíme dva jiné herce. Konečně se ale snímek o bojích speciálních jednotech proti pašerákům drog začal točit.

Minulý rok jsme vás informovali o chystaném filmu Triple Frontier. Ten se průběžně chystá již od roku 2010, a původně ho měla režírovat Kathryn Bigelow podle scénáře Marka Boala pro studio Paramount. Do hlavních rolí byli postupně obsazeni Johnny Depp, později Channing Tatum a Tom Hardy. Všichni však nakonec projekt opustili, filmu se ujal Netflix, a nyní se vše opět posouvá kupředu.

O režii se postará J.C. Chandor, od kterého můžete znát thrillery jako Margin Call či A Most Violent Year. Ten si upravil scénář, a letos by se mělo konečně začít natáčet na ostrově Oahu na Havaji. Podle Omega Underground začne vše 15. května a skončí 30. září, což by napovídalo datu premiéry někdy v roce 2019. K filmu se navíc připojily dvě nové herecké tváře v hlavních rolích.

Tou první je Oscar Isaac (Star Wars, Ex Machina), který s režisérem spolupracoval již na zmíněném A Most Violent Year. Druhým velkým jménem je Ben Affleck, který byl do role obsazen již dřív, avšak údajně měl projekt opustit, což se nyní ukázalo jako nepravda (anebo se celá situace postupně vyvíjela). Oba herce potvrdil server Popsugar, který přinesl fotky právě z Havaje, kde si Isaac a Affleck užívali vody se zbytkem obsazení. Dříve se objevily zprávy o tom, že ve filmu mají účinkovat také Benův mladší bratr Casey Affleck a Mark Wahlberg, ti si však ve filmu nakonec zřejmě nezahrají.

Zbytek obsazení čítá neméně zajímavá jména jako jsou Charlie Hunnam (Král Artuš), Pedro Pascal (seriál Narcos), Garrett Hedlund (Mudbound) či Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising). Příběh by měl být zasazen do Jižní Ameriky, do oblasti kde se sbíhají řeky Paraná a Iguazú a zároveň hranice Argentiny, Brazílie a Paraguaye, a měl by pojednávat o operaci tajné jednotky, která bojuje proti drogovým kartelům na území Jižní Ameriky.

Zdroj: Popsugar, Screenrant

Galerie: 6

Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu Triple Frontier: Drogový thriller povedou Ben Affleck a Oscar Isaac | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest