Disconnect: Thriller internetového věku

Disconnect: Thriller internetového věku | Fandíme filmu
Jste celý den připjení k síti? Dejte si pozor. Alexander Skarsgård, Jason Bateman, Paula Patton, Michael Nyqvist a Frank Grillo na to doplatili. 

Moderní technologie jsou téměř všude kolem nás. Většinou jsou užitečné, dají se však i zneužít a často tak nadělají více škody než užitku. Film Disconnect vypráví více či méně propletené osudy lidí, do jejichž života technologie zásadně zasahují. Bývalý voják (Alexander Skarsgård) a jeho manželka (Paula Patton) unikají před svým rozpadajícím se manželství na internet. Stanou se však obětmi kyberkrádeže a po neúspěšném pátrání policie se rozhodnout dopadnout zloděje na vlastní pěst. Zaneprázdněný právník (Jason Bateman) nedá telefon z ruky a ztrácí tak jakýkoliv kontakt se svými nejbližšími. Bývalý policista (Frank Grillo) se pokouší sám vychovávat svého syna, který kyberšikanuje svého spolužáka. Ambiciózní investigativní novinářka (Andrea Riseborough) chce napsat rozhovor s teenagerem (Max Thieriot), který živě vystupuje na stránkách pouze pro dospělé.

Takové je stručné shrnutí zápletek filmu Disconnect. Režisér Henry Alex Rubin se do povědomí veřejnosti dostal především dokumentem Murderball, jenž pojednává o tělesně postižených sportovcích, Disconnect je však jeho prvním plnohodnotným celovečerným filmem. Scénář filmu napsal prakticky neznámý Andrew Stern a bohužel to zatím podle festivalových ohlasů vypadá, žese film až tak nevydařil. Vlastní názor si můžeme udělat z níže uvedeného traileru, avšak do našich kin se zatím film nechystá. Což je určitě škoda, protože přinejmenším obsazení je poměrně lákavé.

Disconnect: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest