The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky

The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nový „nejnechutnější horor všech dob“ vám přivodí orgasmus… a nebo cestu do blázince.

Nemusíte být vyloženě zvrácený člověk, nebo zarputilý hororový fanoušek, abyste si pamatovali věc s názvem Lidská stonožka. Něco, co se dočkalo dvou pokračování a pojednává o sešívání lidí ústy ke konečníku, vymyslel režisér a scenárista Tom Six. Ten si obecně zakládá na tom, že jeho umělecký pohled na věc je vyloženě explicitní, a co on považuje za umění, za to by ho spousta jiných zavřela do cvokárny. Pokud jste si však mysleli, že The Human Centipede je největší bizarnost, kterou dokáže někdo vymyslet, pak tu pro vás máme novinku s názvem The Onania Club.

Už z názvu tak trochu vyplývá, o čem film bude. Několik žen různých věkových kategorií se schází v rámci spolku s názvem Onania Club a společně prožívají tělesnou rozkoš (nesouvisející s převaděčem spojitosti). Zní to jako takové lehké soft porno, problém je však v tom, že sexuální vzrušení těmto ženám přinášejí teroristické útoky na newyorská dvojčata, které se odehrály 11. září 2001.

Samozřejmě i taková věc má svůj základ ve vědě. Pojem „Schadenfreude“ označuje pocit vzrušení, který ve vás vyvolává utrpení a neštěstí někoho jiného. Točit s takovou tématikou hraný film však není nic jiného než společenská provokace a zrovna Tom Six k ní sahá bez ostychu. O umělecké stránce filmu se dá diskutovat, nicméně i takto prapodivný film, který Six označuje jako „Nový nejnechutnější horor všech dob“ si najde svoje fanoušky.

V komentářích dejte vědět, zda ve vás také záběry teroristických útoků vyvolávají nesnesitelné sexuální vzrušení, či je pro vás sledování počinů Toma Sixe pouze nenásilná lobotomie.

Galerie: 5

The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu The Onania Club: Další zvrácenost od autora Lidské stonožky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest