Zrození ďábla: Satan se narodí v přímém přenosu

Zrození ďábla: Satan se narodí v přímém přenosu | Fandíme filmu
Je tady další found footage, tentokrát s těhotnou ďáblovou maminkou v hlavní roli. Pusťte si trailer a podívejte se na plakát.

Přibližně před měsícem vyšel první trailer nového hororu z produkce studia 20th Century Fox s názvem Devil´s Due (v češtině s názvem Zrození ďábla). Co můžeme od tohoto projektu čekat? V centru dění je novomanželská dvojice, která na svých líbánkách stráví noc na tajemném místě, kde manželka neplánovaně otěhotní. A jak už samotný název filmu vypovídá, jak měsíce plynou, tak se žena začne chovat podivně a později už je evidentní, že temnota ovládla její tělo i mysl. O nepříjemnou atmosféru tedy zřejmě nebude nouze.

O režii se postaral nepříliš známý Matt Bettinelli Olpin společně s Tylerem Gillettem (podíleli se na hororu VHS). Scénář napsala Lindsay Devlin, pro kterou to bude filmová premiéra. Co se týče hereckého obsazení, tak hlavní role si zahrají Zach Gilford (seriál Friday Night Lights, Absolventka) a Allison Miller, známá spíše ze seriálových rolí (Kings, Terra Nova). V dalších úlohách se objeví Robert Belushi (Na sv. Valentýna) nebo Sam Anderson, představitel Bernarda ze Ztracených. V Amerických kinech bude mít film premiéru 17. ledna 2014, do českých i slovenských kin by měl zřejmě dorazit 27.2. téhož roku.

A co nám prozradil první trailer? Dá se očekávat klasický ďábelský horor, s tím rozdílem, že v tomhle případě tvůrci využívají v současnosti tolik populární techniku found footage. V traileru není nouze o poměrně strašidlné záběry, které dávají naděje, že bychom se mohli dočkat jednoho z hororových překvapení příštího roku. Doufejme, že to nejlepší si tvůrci nevyplýtvali právě v úvodní upoutávce. V galerii najdete plakát.

Zrození ďábla: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest