Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka

Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A kdo by mohl hrát jednotlivé členky týmu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když nás včera Deadline informoval o tom, že se chystá film se Supergirl, tak mimoděk potvrdil také to, že dámská týmovka Birds of Prey se má začít natáčet příští rok v lednu. Nepřekvapivě tak postupně začínáme dostávat podrobnosti o celém projektu.

Ze všeho nejdřív se pojďme podívat na záporáka. Tím by podle informací zpravodaje The Wrap měl být Black Mask (Černá maska), drsný padouch z Gothamu, kterého jsme zatím na plátnech zpracovaného neviděli. Už dříve se šuškalo, že by oponentem hrdinek mohl být právě on, teď to tedy The Wrap potvrzuje.

V komiksech se Black Mask, původně Roman Sionis, narodil do bohaté rodiny. Jako malý byl upuštěný na hlavičku, po celé dětství vnímal přetvářku (masky) svých rodičů, stal se posedlý sbíráním skutečných masek, prodělal vzteklinu, po smrti rodičů, převzal jejich firmu a špatným hospodařením o ni přišel. Už tak byl zahořklý, chladný a lehce vyšinutý, vše však dokonal zásah bleskem. Po tom byl přesvědčen, že je znovuzrozený. Ze dřeva otcovy rakve si vyřezal černou masku, stal se kriminálním bossem a začal se mstít všem, od kterých kdy pocítil nějakou křivdu.

Zajímavé je, že začátkem loňského roku fanoušci spekulovali o tom, zda Black Mask nebude padouchem Gotham City Sirens, dalšího dámského projektu ze světa DC, který minimálně po nějakou dobu připravoval David Ayer, režisér Suicide Squad. Vůbec nevíme, zda je tenhle projekt stále naživu nebo ne, ale možná stojí za povšimnutí, že se Ayer nedávno sešel Paulem Dinim, spoluautorem postavy Harley Quinn a zásadním autorem komiksů o Gotham City Sirens. Jde o náhodu? Nebo Ayer stále něco chystá?

Další kapitola »

Galerie: 6

Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka s Harley Quinn má záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest