Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti

Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Russoovi zase odhalují zajímavosti o Infinity War. Kterou scénu bylo nejtěžší natočit, proč Steven Rogers a spol nebyli dopadeni či nejnovější artworky a videa.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Ebony Maw je ve filmu inspirovaný komiksovým Mephistem. Dokonce pronáší ve filmu některé podobné repliky, jako Mephisto v sešitech.

Oddělená paže Culla Obsidiana stále leží ve Washington Square parku.

Přežil Korg Thanosův útok na Thorovu loď? Podle režisérů se za něj máme modlit.

Star-Lordovo selhání v klíčovém momentě zápasu s Thanosem je podle režisérů velice lidské. Star-Lord je problematická postava plná chyb, proto je tak zajímavý.

Doctor Strange mezi událostmi své sólovky a Infinity War hodně zesílil a je teď jednou z nejmocnějších postav Marvel Universe.

Vystřižená scéna s Happym Hoganem (Jon Favreau) v úvodu filmu byla velice zábavná. Happy se v ní pokoušel zahnat paparazzi a Jonův komediální talent scénu táhl. Nicméně scéna jako taková brzdila tempo filmu, a tak musela pryč.

Tony měl do jisté míry přehled o misích Captainovy nelegální odnože Avengers. Rozhodně nechtěl dělat poskoka státu a chtěl nějakým způsobem udržet co nejvíc Avengerů v pohotovosti. Proto se nikdy nesnažil Stevea, Natashu, Sama a Wandu dopadnout. Možná je dokonce nenápadně kryl.

Když se Thanos popere s Hulkem, tak nepoužívá Káme síly. Je dostatečně silný sám o sobě, navíc je jedním z nejzkušenějších bojovníků Marvel Universe. Zatímco Hulk je především zuřivý, Thanos bojuje efektivně. V souboji jeden na jednoho je prakticky neporazitelný.

Thor se podle Russoů hodně přiblížil Captainu Amerikovi. Oba jsou to teď muži, kteří ztratili úplně všechno. Thor je sražený ze sedla, snaží se do něj znovu vyšvihnout, vzchopit se.

Proč potřebuje Thanos k dosažení svého cíle všechny Kameny? Proč mu nestačí třeba Kámen reality? Podle Russoů je smazání půlky živých organismů zkrátka tak dramatický úkon, že to jde prostě jen se všemi kameny pohromadě.

Proč byly rozprášeny zrovna ty postavy, které byly rozprášeny? V mnoha případech pro dosažení co největšího dramatického účinku. Bucky je rozprášen, protože to má největší dopad na Captaina, který ztrácí už podruhé svého největšího přítele. Black Panther je rozprášen, protože to má největší dopad na Okoye, pro kterou je život jejího krále absolutní prioritou.

Thanos ví o Tonym Starkovi od bitvy o New York. Ví, že to byl Tony, kdo zmařil jeho plány. Během současného střetu si Tony uvědomil, že i když se roky na tohle střetnutí připravoval a dovedl svou technologii až na samé hranice svých možností, tak stejně nedokáže Thanosovi vzdorovat, vlastně se v souboji s ním sotva udržel na nohou. To je pro něj naprosto formativní zjištění.

Další vystřižená scéna z filmu:

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 13

Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu Avengers 3: Captain a Iron Man se málem potkali a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest