Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose

Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bratři Russoovi odpovídají na divácké dotazy. Hodně je v sázce, hrdinové budou muset hodně obětovat. Plus nejnovější fotky.

Bratři Russoovi, režiséři Avengers: Infinity War, odpovídali přímo z placu na několik fanouškovských otázek. Na jakou postavu se nejvíc těší? Na Thora a na Thanose. Na Thora proto, že je podobně jako Captain Amerika po událostech svojí první sólovky vytržený ze svého přirozeného prostředí. Asgard byl zničený, Thor se nachází v úplně nové situaci a musí se s ní nějak popasovat. A Thanos? To je komplexní záporák se zajímavou motivací. Do značné míry je Infinity War jeho film.

Ve třetích Avengers je podstatné to, že hodně bude v sázce a hrdinové budou muset dělat oběti. Díky tomu budou emoce působit upřímně, cesta hrdinů bude pro diváky poutavá. Na postavy čekají náročné zkoušky, bude třeba přinášet oběti. To všechno je podle Russoů dobré vypravěčství, ale také ta správná inspirace, jakou diváci v dnešní době potřebují. A kdo hádá, že Buckyho nová paže (je vidět v traileru) pochází z Wakandy, hádá správně. Avengers 4 jsou téměř dokončení, takže se za chvíli bratři zavřou do střižny s Avengers 3 a za pár měsíců nám snad dodají vynikající film.

Přidáváme nejnovější obrázky dolů do galerie a dodáváme, že v hlasování serveru Fandango (největší americký prodejce vstupenek) Avengers: Infinity War vyhráli jako nejočekávanější film nadcházejícího roku.

Zdroje: Twitter, USA Today, Deadline,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose | Fandíme filmu Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose | Fandíme filmu Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose | Fandíme filmu Avengers 3: Režiséři se nejvíc těší na Thora a Thanose | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest