Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu

Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Godzilla se dočkal svého prvního traileru k druhému dobrodružství, ve kterém se postaví proti hned několika ikonickým monstrům.

Očekávané se nakonec stalo skutečností, a Comic Con v San Diegu přinesl trailer na Godzillu: King of Monsters. Pokračování Godzilly z roku 2014 uvidíme příští rok, a po včerejším teaseru tu máme první pohled na obří monstra, v traileru nazývanými Titány. Celý trailer není nic víc než ultimátní destrukce Země, do které proniká lidský faktor v podobě Millie Bobby Brown a Very Farmigy zkoumající tyto Titány celé věky zamrzlé v ledu. 

I když se jedná hlavně o obrysy a stíny, i tak dostáváme první pohled na všechny tři monstra, která se postaví Godzillovi, a to Mothru, Rodana, a dokonce i Kinga Ghidoraha. Ze všech vidíme nejlépe asi Mothru, která vypadá dobře, místy až jako roztomile přerostlý plyšák. Z traileru také můžeme vyčíst, že postava Farmigy, paleobioložka Emma Russell, souhlasí s vypuštěním monster na Zemi, aby byla nastavena přirodní rovnováha. S tím evidentně nesouhlasí armáda, a tak zřejmě uvidíme jak souboje fyzické, tak souboje názorové, upozorňující na globální problémy. 

Kromě traileru však panel na Comic-Conu skoro žádné zajímavé informace nepřinesl. Režisér Michael Dougherty pouze naťuknul, že se může objevit i něco nečekaného, mimo soupisku tradičních monster. Že by se do akce zapojil i King Kong, se kterým se Godzilla utká v roce 2020? Možná ano, možná ne. Tak jako tak, od filmu nejspíše nelze očekávat nic víc, než masivní destrukci, ve které budou lidé pouze do počtu, a film tak nejspíše bude obří letní výplachovka. 

Nový příběh pojednává o hrdinské snaze krypto-zoologické organizace Monarch a jejích členů, kteří čelí řadě monster božských rozměrů. Mocný Godzilla se střetne s Mothrou, Rodanem a svým úhlavním nepřítelem, králem Ghidorahem. Až prastará nad-stvoření, o kterých se myslelo, že jsou to jen pověstmi, znovu povstanou, budou všechna usilovat o nadvládu a samotná existence lidstva bude ohrožena.

V hlavních rolích hrají Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Kyle Chandler, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Ken Watanabe, Thomas Middleditch či Ziyi Zhang. Režíruje Michael Dougherty, datum české premiéry je stanovené na 6.6. 2019.

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters: Trailer z Comic-Conu je tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest