Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty

Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Celý snímek je příběhem Bumblebeeho začátků.

Také Bumblebee se představil publiku v rámci letošního Comic-Conu. Režisér Travis Knight prozradil, že snímek začne na planetě Transformerů Cybertron a dozvíme se, jak a proč se dostal Bumblebee na Zemi, kde se ocitl sám bez svých druhů. Vlastně je toho jeho origin story. Beemu je z nějakého důvodu v patách hned několik různých Decepticonů, přesně řečeno tři. Konkrétně to budou už odhalení Shatter a Dropkick a tím třetím do party není Starscream, jak to dříve vypadalo, ale Blitzwing. Zajímavé také je, že Decepticoni mají ve filmu schopnost nabírat tři různé podoby: Robota, auta a létajícího prostředku.

Diváci v sále viděli několik scén z filmu. V úvodu je Bee z nějakého důvodu na útěku před Decepticony, v nerovné bitvě s větším soupeřem padá ze srázu a přijde o paměť. Poslední věc, kterou vidí před tím, než se vypne, je žlutý Volkswagen brouk. Následně jej objeví hrdinka v podání Hailee Steinfeld a opraví jej, učí jej mluvit a v garáži mu pouští filmy. Společné scény mladé holky a žlutého robota údajně řádně chytnou za srdíčko. Zajímavostí je, že aby se Hailee lépe hrálo, byl spolu s ní na scéně cirkusový akrobat na chůdách, který představoval právě Bumblebeeho.

Decepticoni jsou ale Beemu dál v patách, proto vykreslují žluťáska jako zločince, kterého je třeba zastavit. Proto se s nimi spojí jednotky agenta Burnes, kterého ztvárnil John Cena. Ten si mimochodem kradl prezentaci na Comic-Conu pro sebe. V akci jej můžete vidět ve videu níže. V dalším videu vidíte živé vystoupení s písničkou You’ve Got the Touch, které show otevřelo. Ve třetím videu vystupuje Peter Cullen, který dlouhá léta dabuje Optima Primea a teď fanouškům dopřál vtipnou scénku, ve které se doprošuje vlastního Transformers filmu. Prime v Bumblebeem zřejmě nebude, ale v promítaných ukázkách byl vidět alespoň v holografické podobě a vypadá jako ze starého animovaného seriálu. Zbytek promítaných záběrů vyplňovala akce, o které Knight řekl, že chtěl, aby divák vždycky poznal, která postava je zrovna na plátně, což je zřejmě nenápadná reakce na bordel, který v posledních Transformers předváděl Michael Bay...

V galerii hledejte nový plakát a fotky ze San Diega.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Hailee Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto. Dále hrají Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crowe, Grazie Dzienny, Ricardo Hoyos a John Cena. Režíruje Travis Knight. Datum premiéry je stanoveno na 21.12. 2018.

Galerie: 6

Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu Bumblebee nás vezme na Cybertron a ukáže troj-roboty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest