Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con

Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Tvůrci nového Predátora myslí na další budoucnost série a Comic-Con odhalil vtipnou i akční stránku filmu nebo také nový plakát.

Další velkou prezentaci na Comic-Con přivezlo studio Fox. Fanoušci doufali, že by se mohli dozvědět něco nového o jeho chystaných komiksovkách či dalších projektech, nicméně žádná převapení se nekonala, a jak bylo avizováno dopředu, panel se věnoval čistě a jenom Predátorovi: Evoluci.

Režisér Shane Black přivezl celou rozsáhlou delegaci herců a samozřejmě nechal promítnout také nějaké to video. Diváci v sále se dočkali dvou scén a krátkého sestřihu. Jedna scéna, ve které se vojenští veteráni pod vedením Boyda Holbrooka zřejmě poprvé setkávají s postavou Olivie Munn, předvedla především humor filmu. Novináři ze San Diega vzkazují, že film bude zřejmě vtipnější, než bychom očekávali a humorné scény si pro sebe bude krást především Keegan-Michael Key. Zmiňují, že máme čekat klasicky chytré dialogy a nabroušené výměny mezi postavami, tak jak jsme u Black zvyklí.

Akční scéna potom prezentovala v akci především nového, většího Predátora. Na planetě Predátorů je podle Blacka frakce, která vyslala na Zemi dvakrát svoje borce a ti se dvakrát nevrátili. Proto si na nás teď chtějí pořádně došlápnout, a proto vysílají něco, co by se dalo označit jako „Predátor na steroidech“. I když je větší, tak nepůsobí neohrabaně, ale stále mrštně. V prezentované scéně pak nechyběl moment, kdy si bez potíží větší Predátor poradí s tím klasickým a ještě mu labužnicky prorazí lebku pěstí. Sestřih z akčních scén pak ukazoval, že snímek bude hodně krvavý.

Během prezentace Black také zmínil, že sice nemáme čekat nějaké zmínky o Vetřelcích, ale všechny předchozí Predátor filmy platí, včetně Alien vs. Predator. Shane a producenti se o snímku v poslední době mimo Comic-Con rozpovídali také v různých dalších rozhovorech. Režisér připustil, že akční závěr filmu se přetáčel proto, že v noci je strašidelnější než za dne. Největší granát však do éteru hodil producent John Davis, který řekl, že Predátor: Evoluce připravuje půdu pro další dvě pokračování, a že doufá, že se Shane Black vrátí a natočí je. Režisér už byl o něco opatrnější a řekl, že to není tak, že by plánoval nějakou provázanou, nalinkovanou trilogii. Rozhodně se soustředí na aktuální film, protože když se tenhle Predátor nepovede, nemá smysl si dělat naděje, že na něj bude nějak navázáno. Nicméně Predátor jako takový diváky neustále zajímá, a tak by s ním další snímek tvůrci připravili s chutí.

V galerii můžete najít nový plakát, nejnovější fotky z filmu nebo z Comic-Conu, kde byly prezentované nejrůznější figurky.

Lov se přesune k vám na zápraží, až explozivní znovuzrození Predátora od Shanea Blacka přemístí sérii ze vzdálených koutů vesmíru na americké předměstí. Nejnebezpečnější lovci vesmíru se geneticky modifikují s pomocí DNA jiných tvorů a jsou tak ještě víc smrtící než kdykoliv předtím. Když malý kluk nešťastnou náhodou spustí jejich návrat na Zemi, může jedině ušmudlaná skupinka bývalých vojáků a rozmrzelého učitele přírodních věd zabránit konci lidské rasy.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 14.9. 2018.

Zdroje: Collider, AVP Galaxy, Variety, EW, Toyark, Toy News

Predátor: Evoluce

14.09.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 15

Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu Predátor: Evoluce chce mít dvě pokračování + Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest