Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny

Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 15 obrázků
DC Filmy, Predátor, Alita Battle Angel, Deadpool utržený ze řetězu, Godzilla a další a další filmy. To vše se představí na letošním Comic-Conu.
  1. Středa, 18. 7.
  2. Čtvrtek 19. 7.
  3. Pátek, 20. 7.
  4. Sobota, 21. 7.

Pátek, 20. 7.

Informace z většiny pátečních prezentací budeme mít kvůli časovému posunu nejspíš až v sobotu, nicméně ještě v pátek by se mohly objevit první recenze na Teen Titans Go! To the Movies, snímek, u kterého se se slovenskou premiérou počítá na říjen a česká zatím datum stanovené nemá.

Jako jeden z prvních panelů pátku proběhne přednáška Budoucností filmu je žena. Té se zúčastní několik předních tvůrkyň, kterým se podařilo proniknout do výroby žánrových filmů, tedy prostředí tradičně ovládaného muži. Nejzajímavější je z přítomných hostů Christina Hodston, scenáristka snímků Bumblebee, Birds of Prey a Batgirl. Třeba o chystaných komiksovkách něco prozradí.

Velký panel bude mít studio Universal. Podle dostupných informací studio přiveze snímky Skleněný (Glass) a Halloween. Oba dva filmy by měly přivézt delegace složené z režiséra a herců. Nový Halloween už se nám představil v prvním traileru, avšak Glass jej přislíbil právě na Comic-Con, takže se můžeme těšit. Kdyby studio chtělo diváky v sále překvapit něčím dalším, mohlo by potenciálně pustit další ukázku z Mortal Engines a nebo prozradit cokoliv bližšího o chystaném komiksovém snímku Cowboy Ninja Viking.

Hned po Universalu následuje Paramount. Ten má přivézt Bumblebeeho, tedy další snímek, o kterém už víme relativně dost. Na místě budou režisér Travis Knight a představitelka hlavní lidské role Hailee Steinfeld. Mohli bychom dostat nový trailer a kdo ví, třeba se dozvíme i cokoliv nového o budoucnosti Transformers. Je to vůbec poprvé, co se robotická filmová série na Comic-Conu v San Diegu ukáže. Kdyby Paramount chtěl diváky překvapit, může připravit nějaký nečekaný kousek s blížící se Mission: Impossible – Fallout, popřípadě ukázat cokoliv ze snímků Řbitov zviřátek, Top Gun: Maverick, Gemini Man nebo The Terminator, které jsou naplánované na příští rok. Oznámit by se dal také příští Star Trek film, o kterém se pomalu začínají objevovat první informace a fanoušci by jistě nepohrdli jakoukoliv zprávou o chystaném snímku Dungeons & Dragons, který po spletitých právních nejasnostech přistál právě u Paramountu. Ve značce byl vždycky silně zainteresovaný Joe Manganiello, který bude na Comic-Conu propagovat novou oděvní řadu, spojenou právě s Dungeons & Dragons.

Zajímavých věcí bychom se mohli dočkat od panelu studia Sony. S jistotou máme očekávat prezentaci Venoma, který bude uvedený v říjnu, a animáku Spider-Man: Paralelní světy, který dorazí v prosinci. Spekuluje se o tom, zda Sony přiveze také Spider-Mana: Far From Home, kterého sice vyrábí Marvel Studios, ale zároveň jde stále o snímek financovaný Sony. Co dalšího by Sony mohlo předvést? Letos dorazí Husí kůže 2 a před lety byla na Comic-Conu jednička prezentována také. Z příštího roku by pak fanoušky jistě zajímali noví Charlieho andílci či noví Muži v černém, ale také Tarantinova novinka Once Upon a Time in Hollywood. Před pár lety Tarantino propagoval v San Diegu Osm hrozných, takže zcela bezprecedentní by to nebylo.

Den uzavře The Last Sharknado: It’s About Time, čili prezentace posledního dílu série proslavené žraločími tornády.

A ještě slíbená Alita: Battle Angel. K té studio připravilo speciální akci, kdy účastníci Comic-Conu budou hledat stopy, které je dovedou až ke vstupenkám na zvláštní prezentaci. Během té několik šťastlivců uvidí ukázku z filmu. Očekávejme tedy přinejmenším reportáže, ale kdo ví, třeba dojde i na zveřejnění dalšího traileru online.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 16

Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest