Dungeons and Dragons: Dračí doupě má datum premiéry

Dungeons and Dragons: Dračí doupě má datum premiéry | Fandíme filmu
Hasbro
Za pár let přijde začátek velké fantasy ságy. Nebo jen další plonkový fantasy blábol?

Dungeons and Dragons je hra na hrdiny, která inspirovala české Dračí doupě. Poprvé jsme o projektu psali v dubnu 2016, od té doby se tu a tam proslechla nějaká kusá, nekonkrétní informace. Teď projekt dostal datum premiéry, které je stanovené na nesmírně vzdálený termín, 1. 10. 2021.

O takhle vzdáleném snímku nevíme naprosto vůbec nic konkrétního, ale jedna věc je přece zajímavá. Projekt chystá Paramount. A když jsme o D&D psali v roce 2016, tak tehdy snímek vznikal pod patronátem Warneru. Verzi Roba Lettermana (Husí kůže, Gulliverovy cesty) tak zřejmě nikdy neuvidíme. Zatím ale není vyloučeno, že uvidíme verzi Joe Manganiella, o které jsme se dozvěděli několik kusých informací letos na jaře.

Herec uvedl, že chystá scénář, který probíral s lidmi z Wizards of the Coast. A WotC jde dceřinná společnost Hasbra, hračkářského gigantu, se kterým studio Paramount úzce spolupracuje. Manganiello tehdy uváděl, že by se chtěl inspirovat odnoží D&D zvanou DragonLance, což je svět s bohatou mytologií, který je draky a magií doslova protkaný. Tak uvidíme, třeba nás do něj představitel Deathstrokea za čtyři roky pozve.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest