Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže

Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Šéf Marvelu se rozpovídal o hrdinském cameu v příštím Spider-Manovi. Celkově máme čekat větší a vtipnější film a na place vyfotili známou tvář.

Střihač Dan Lebental se plynule přesunul od Ant-Mana a Wasp ke Spider-Manovi: Far From Home. Krátce se ke snímku vyjádřil pro Hollywood Reporter, a i když samozřejmě nemůže být příliš konkrétní, uvedl alespoň tolik, že pokračování bude mít větší měřítko a bude ještě vtipnější. To samozřejmě mohou být zdvořilostní promo řeči, na druhou stranu, Spider-Man se podívá do Evropy, takže větší měřítko není neuvěřitelné.

Ale jak už to tak bývá, zajímavější komentář měl šéf Marvelu, Kevin Feige. Ten se s filmovým reportérem pustil do debaty o tom, jestli někdy řekl, že Spider-Man v každém svém filmu bude mít jako hosta nějakou další postavu ze světa Marvelu (v Homecoming to byl Tony Stark). Feige svoje starší prohlášení sice úplně nepotvrdil, ale připustil, že se příběh odehrává v Marvel Cinematic Universe, takže vyloučit cameo nějakého dalšího Avengera rozhodně nejde. A pak byl najednou překvapivě otevřený a na rovinu řekl, že jestli někdo rozhodně ve filmu nebude, tak je to Doctor Strange! Benedict Cumberbatch a Tom Holland si sice podle Feigeho sedli a chtěli si spolu ještě zahrát, ale ve Spider-Man: Far From Home to nebude.

Feige zároveň řekl, že mohl mlžit, ale místo toho mluví otevřeně, což můžeme brát jako jistý důkaz toho, že si nevymýšlí. Krom toho, že měli spolu Holland a Cumberbatch dobrou chemii v Infinity War, spekulovali fanoušci také o tom, že by Doctor Strange mohl zapadat do příběhu, ve kterém bude záporákem Mysterio – mistr iluzí.

Kromě vyjádření od zástupců Marvelu se objevila online jedna zajímavá fotka. Na té můžete vidět Toma Hollanda s Hemkym Maderou. Ten si v prvním filmu zahrál pana Delmara, majitele malé smíšenky. A teď na co se to vlastně díváme. Dostal Madera nějakou jinou roli? Je na natáčení Far From Home náhodou a ve filmu se třeba vůbec neukáže? Je pan Delmar z jakéhokoliv důvodu na výletě v Británii? Anebo štáb v anglickém městečku Bishop's Stortford točí scény z New Yorku? Odpověď v tuhle chvíli neznáme. Níže je fotka s Delmarem a v galerii si můžete připomenout další dosud zveřejněné fotky z natáčení.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: THR, Slashfilm

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu Spider-Man 2: Který Avenger se rozhodně neukáže | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest