Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek

Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Přečtěte si o scénáristech, časovém zasazení, žánru a podrobnostech o postavách v novém samostatném filmu z předaleké galaxie.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když už byla řeč o lodi Millenium Falcon, součástí filmu bude nepochybně její získání od Landa Calrissiana (Donald Glover), kterého Han porazí v karetní hře Sabbac, přičemž Landova loď Falcon má být právě součástí sázky. Kromě setkání s budoucím přítelem Landem se ale Han také samozřejmě setká Chewbaccou (Joonas Suotamo), svým budoucím kopilotem a nejlepším přítelem. Chewie by měl být, stejně jako v expandovaném univerzu, na počátku příběhu v otroctví, ze kterého mu má minimálně Han pomoct utéct, což dá za vznik jejich budoucímu přátelství. Již z informací ze zákulisí víme, že nový film se má kromě Hana soustředit ve velké míře právě i na Chewieho. A mimochodem,  měli bychom vidět i některé příslušníky jeho rodiny.

Kromě nám již známých postav se ale objeví ve filmu i řada nových. Jednu z hlavních rolí má Emilia Clarke (Hra o trůny), která ztvární Qi´ru, Hanovu kamarádku z dětství. Hanova přítele a mentora Becketta zde pak představuje Woody Harrelson, který našeho hlavního hrdinu přiblíží do světa gangsterů a pašeráků. V těchto kruzích se bude pohybovat i další nováček, Val, kterou hraje herečka Thandie Newton (Westworld). V poslední řadě se pak do hry zapojí také herečka Phoebe Waller-Bridge (Železná lady), která ztvární droida L3-37. Jednoho z největších gangsterů, a zároveň hlavních záporáků, si ve filmu zahraje Paul Bettany (Avengers 2,3). Kromě něj se ale role záporáků ujme také gang vedený postavou známou jako Enfys Nest, přičemž zmíněný gang zvaný Cloud Riders vychází ze starých komiksů z Expandovaného univerza. V poslední řadě se do nového filmu dostali také dva zvláštní hosté - Jon Favreau, který propůjčuje hlas digitálně ztvárněné postavě Ria, a Warwick Davis, který se pravidelně objevuje ve Star Wars filmech již od Návratu Jediho, kde ztvárnil Ewoka Wicketa. V Solovi má Warwick Davis ztvárnit postavu jménem Weazel, což je mimochodem postava, kterou Davis už hrál ve filmové epizodě Skrytá hrozba. Je tomu tak vůbec poprvé, kdy se Warwick Davis vrátí do role, kterou už jednou hrál. Fotku této postavy z obou filmů vidíte níže.

A jak je to na závěr se samotným žánrem? Stejně jako Rogue One: Star Wars Story se snažil experimentovat a balancovat mezi žánry, u Sola to bude podobné. Film o pašerákovi Hanu Solovi má být mixem westernu a heist movie (film, kde jde o nějakou velkou loupež). Solo nám prostřednictvím zrození velmi známé postavy umožní blíže nahlédnout do světa gangsterů a pašeráků, na které se předchozí filmy zas až tak nezaměřovaly. Cílem filmu Solo: Star Wars Story tedy je představit nám v novém prostředí všechny legendární události, o kterých jsme v předešlých filmech slyšeli. Kromě mnoha odkazů a spojitostí se staršími filmy si ale pro nás Solo chystá i několik údajně nečekaných překvapení -  po světové premiéře filmu se totiž začaly na internet dostávat informace, že v druhé polovině snímku se má mihnout nějaká nám známá postava z prequelové trilogie (Epizody I-III) a podle všeho by nemělo jít o postavu Warwicka Davise, kterého jsme zmínili v předchozím odstavci. Jestli je tedy na tom něco pravdy, tak při proplouvání internetem dávejte velký pozor, ať si nezkazíte překvapení! Solo: Star Wars Story startuje v našich kinech 23. 5.

Už víte, kdy se chystáte do kina? Dejte vědět v komentářích. Na závěr ještě velký sestřih trailerů a v galerii najdete ty nejnovější plakáty.

« Předchozí kapitola

Solo: A Star Wars Story

25.05.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 12

Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu Solo: Star Wars Story - Velké preview nových Hvězdných válek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest