Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie

Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se blíž na záporáka v podání Paula Bettanyho, seznamte se s Hanovou minulostí a kochejte se krásným světem Star Wars.

Solo: A Star Wars Story se vytasil hned se třemi novými upoutávkami. Ta nejkratší nabízí prostě pár záběrů z filmu. Pak je tu jedna v němčině, která je zajímavá především tím, že si v ní můžete blíže prohlédnout postavu vesmírného mafiána, kterého si zahrál Paul Bettany. A konečně je tu jeden featurette, který se zaměřuje na to, jak se z Hana stal Han (Alden Ehrenreich). Můžeme tak vidět mladíkovu neblahou zkušenost na bojišti, jedno z prvních setkání s Chewiem či Landem (Donald Glover). Pomalu tak sledujeme, jak vesmírný rabiát nabírá onu proslulou, sebevědomou vyřídilku, se kterou ho tak dobře známe. Co je ale na celém videu nejúchvatnější, je svět předaleké galaxie, který nás upoutávka nechá ochutnat. V rychlém sledu vidíme lokaci za lokací a opravdu není těžké uvěřit tomu, že je svět Hvězdných válek skutečně žijícím místem. Tentokrát se podíváme na to, jak v předaleké galaxii vypadají zločinnost a těžký průmysl, takže to opět bude něco neokoukaného. Těšíte se?

Naloďte se na Millenium Falcon a vypravte do předaleké galaxie. Solo: A Star Wars Story je zbrusu nové dobrodružství nejoblíbenějšího ničemy galaxie. Při řadě odvážných eskapád v temném a nebezpečném kriminálním podsvětí Han Solo poznává budoucího kopilota Chewbaccu a potkává se také s notorickým gamblerem Landem Calrissianem, při cestě, která udá směr jedněm z nejnepravděpodobnějších hrdinů celé Star Wars ságy.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Solo: A Star Wars Story

25.05.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 7

Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu Solo: Poslední upoutávka láká na vymazlený svět daleké galaxie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest