Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná

Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Margot Robbie vysvětluje, co všechno musí chystaný snímek bezpodmínečně slibovat.

Margot Robbie propaguje svoji novinku Terminal a přitom se jí novináři ptají na její chystanou dámskou týmovku s Harley Quinn v čele, která je obvykle označovaná jako Birds of Prey. Robbie zatím nemohla prozradit moc, ale i tak prozradila dost. Tak zaprvé, s projektem přišla sama. Během natáčení Suicide Squad v roce 2015 navrhla studiu svoji myšlenku, o které od té doby vždy měla jasno. S nápadem šla za scenáristkou Christinou Hodson, se kterou projekt postupně formovala. Od začátku měla na projekt tři zásadní požadavky:

1) Film musel být dámskou týmovkou. Proč? Protože Harley Quinn je ten typ postavy, který by nefungoval samostatně. Vždycky kolem sebe musí mít další lidi. A proč dámská týmovka? Protože takových podle Robbie vzniká málo, zvlášť v akčním žánru. 2) Robbie chce film točit jako eRko, čili jako mládeži nepřístupný. 3) Margot chtěla najít režisérku ženu. Ve finále je jí jedno, jakého pohlaví režisér bude. Nejdůležitější je, aby dobře rozuměl postavám a byl to zkrátka perfektní kandidát pro daný úkol. Nicméně ženy režisérky podle Robbie dostávají v Hollywoodu pořád ještě méně příležitostí než muži a už vůbec ne u vysokorozpočtových spektáklů. Proto si chtěla při hledání dát záležet a projít co nejvíc dámských kandidátek, aby se zvýšila, šance, že se najde vhodný režisér něžného pohlaví. Nakonec se podařilo a snímek točí Cathy Yan (Dead Pigs).

Během posledních let se objevily informace o celé řadě chystaných filmů, ve kterých by měla vystupovat Harley Quinn, nicméně Robbie uvádí, že na přípravě žádného z dalších projektů se nikdy nepodílela. Warner spolu s Davidem Ayerem vyvíjel Gotham City Sirens, zvažovaný byl film s Harley Quinn a Jokerem, ale sama Margot po celou dobu pracovala pouze na Birds of Prey, společně s Christinou Hodson. A tak dlouho snímek vyvíjeli, až byl pro Warner dostatečně připravený na to, aby jej bylo možné realizovat. A teď ta doba nastala. Opět se tedy ukazuje, že můžeme pochybovat o tom, že uvidíme všechny dříve plánované filmy s Harley Quinn. V galerii si s Harley Quinn můžete prohlédnout řádku memů.

Birds of Prey je tým ženských hrdinek, který poprvé vyšel v komikse v roce 1996. Tým založily Dinah Laurel Lance (Black Canary) a Barbara Gordon (Oracle). Dalšími členkami týmu byly v průběhu let např. Huntress, Hawkgirl, Vixen, Catwoman či Poison Ivy. Ve filmovém zpracování by se pak měla objevit Harley Quinn v podání Margot Robbie, scénář napsala Christina Hodson (V pasti, Bumblebee).

Zdroje: Collider, Moviefone

Galerie: 9

Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Birds of Prey: Týmovka hrdinek s Harley Quinn bude mládeži nepřístupná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest