Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru

Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Margot si zahrála číšnici z anonymního velkoměsta, která si zjevně libuje v násilí. Podívejte se na vizuálně působivý trailer.

Margot Robbie patří k herečkám, které nechtějí čekat, jaké role manželek a milenek pro ně Hollywood přichystá, a tak začala už zkraje své kariéry také produkovat a sama se pokouší aktivně vyhledávat zajímavý materiál. Sem snad bude spadat také chystaný neo-noir thriller Terminal. O tom oficiální synopse říká následující:

Terminál se odehrává v temném srdci rozlehlého anonymního města, kde se odvíjejí propletené příběhy dvou zabijáků se zlověstným úkolem, učitele se smrtelnou chorobou, tajemného uklízeče a zvědavé číšnice, která vede nebezpečný dvojí život. Zásahem tajuplného kriminálního bosse s touhou po pomstě se jejich životy začnou uprostřed noci proplétat, což přináší vražedné následky.

Trailer nabízí správně neonový a zakouřený vizuál, občas upoutávka sklouzává ke stylové vyšinutosti, nicméně celkově se nemůžu zbavit dojmu, že se tvůrci až příliš snaží, hrozně moc by chtěli být styloví a jiní a celé to pak působí dost nepřirozeně, chybí uvolněnost. Jaký dojem máte z upoutávky vy?

V hlavních rolích se krom Robbie objevují Simon Pegg, Matthew Lewis, Mike Myers, Max Irons a Dexter Fletcher. Scénář napsal a režíruje Vaugn Stein. Ten se zatím nemůže pochlubit žádným celovečerním zářezem, nicméně dlouho okoukával schopnosti zkušenějších tvůrců jako asistent režie. V téhle úloze se podílel na Pirátech z Karibiku 4, posledním Harrym Potterovi, Světové válce Z nebo Krásce a zvířeti. Se zahraniční premiérou filmu se počítá na 18. 5., česká prozatím oznámena nebyla.

Galerie: 5

Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu Terminal: Margot Robbie má vražedné choutky v neo-noir thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest