Venom: Jak do filmu zapadá Carnage

Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podle zákulisních spekulací ve filmu brutálního záporáka téměř neuvidíme.

*Článek může obsahovat možné spoilery

Jako blesk z čistého nebe před dvěma roky přišla informace o tom, že se chystá film Venom, který však nebude patřit do MCU. Momentálně je film dotočený, a minulý týden vyšel první teaser trailer, který však mnoho neprozrazuje. Samotný Venom se v něm vůbec neukáže, což mnoho fanoušků zklamalo, ovšem dalo se to čekat vzhledem k tomu, že natáčení skončilo teprve dva týdny zpátky.

Již dříve bylo oznámeno, že ve filmu uvidíme Carnage, což je jeden z nejbrutálnějších Spider-Manových záporáků, který se v komiksech postavil i Venomovi. Carnage byl doposud záhadou vzhledem k tomu, že nevíme, jak by měl ve filmu figurovat a ani kdo ho hraje. Postupně bylo vyvráceno, že ho hrají Riz Ahmed či Scott Haze a server The Hashtag Show nyní přináší informace o tom, jakým způsobem by se měl Carnage ve filmu objevit.

Podle THS by Carnage vůbec neměl být součástí hlavního příběhu, do kterého bude zapletena organizace Life Foundation a pět symbiontů - klonů, které z experimentování se symbiontem Venoma vzniknou. Na konci filmu, nebo dost možná v potitulkové scéně, by se Eddie Brock (Tom Hardy) měl nacházet ve vězení v San Quentinu, kde ho jistý Dr. Kafka představí Cletusovi Kasadymu (hostitel Carnage). Kousek symbionta by se měl od Brocka nějakým způsobem oddělit, a než scéna skončí, dostat se ke Casadymu.

Carnage si tak nejspíše Sony nechává jako záporáka do případného pokračování. Co se týče hereckého obsazení, Woody Harrelson byl obsazen do role popsané jako kriminálník, a nebyl vidět na žádných fotkách z natáčení. Podle THS tak roli Kasadyho nejpravděpodobněji hraje on. Tyto informace sice nejsou potvrzené, hlavní postava Eddieho Brocka však bude mít spoustu starostí s Life Foundation a jejím výzkumem symbionta, takže dává smysl, aby se do toho nepletla další matoucí linka s Carnagem. Tak jako tak, Venom přijde do kin až v říjnu a do té doby dostaneme více informací, které nám pomohou si vytvořit lepšit obrázek o filmu a příběhu.

Zdroj: The Hashtag Show

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 7

Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu Venom: Jak do filmu zapadá Carnage | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest