Venom: Natáčení "Sony Marvel" filmu začína na podzim

Venom: Natáčení "Sony Marvel" filmu začína na podzim | Fandíme filmu
Je tu nová fotka Toma Hardyho a obsazen byl další herec.

Venom, film z produkce studia Sony, který uvidíme příští rok, se zatím nezačal točit. Nebude však trvat dlouho a vše se konečně rozjede, konkrétně ještě letos na podzim. Doposud se netočilo kvůli úpravám scénáře, ten se však zdá být dokončený a může se pokročit. Studio to oznámilo na novém twitterovém účtu přímo pro film Venom, který byl založen včera. Zároveň s oznámením bylo znovu potvrzeno datum premiéry, které je stanoveno v Česku a na Slovensku na 4. 10. 2018.

K tomu byla zveřejněna fotka Toma Hardyho v tričku s Venomem, kterou si můžete prohlédnout v galerii. K fotce bylo zároveň připsáno, že je Venom chystaný film z „Marvel Universe studia Sony“. To působí jako další náznak toho, že snímek minimálně okrajově bude provázaný s filmovým světem Marvelu. Na druhou stranu byl post z Twitteru vzápětí zase smazán, takže Bůh ví, jak si to celé vlastně máme vykládat. (Na facebookovém profilu filmu informace v tuto chvíli stále uvedena je).

Kromě Hardyho se ve filmu objeví Michelle Williams, Riz Ahmed a Jenny Slate, režíruje Ruben Fleischer. Nově byl obsazený také Scott Haze (Midnight Special, Thank You for Your Service) a blíže nespecifikované roli.

Zdroje: Twitter, Facebook, THR

Venom

16.09.2005 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest