Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil

Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tom Hardy hraje jednoho z nejpopulárnějších Spider-Manových protivníků. V samostatném filmu je z něj ztrápený antihrdina.

První teaser trailer na Venoma dorazil. A vypadá hodně jinak, než by možná řada komiksových čtenářů čekala. Venom je původem populární Spider-Manův protivník. Jedná se o vesmírný symbiotický organismus, který dává Spider-Manovi (v podobě černého organického kostýmu) větší sílu, ale postupně v něm budí agresi a zatemňuje mu mysl. Když se Spider-Manovi podařilo symbiontu zbavit, přešel na jiné hostitele. Z těch je nejznámější Eddie Brock. Právě tuhle postavu hraje v chystaném filmu Tom Hardy, a pokud je nám známo, tak Spider-Man bude ve filmu zcela chybět nebo se pouze okrajově mihne. Jak je něco takového vůbec možná? Teaser trailer leccos naznačuje.

Snímek v něm není prezentovaný jako akční dobrodružství, ale jako psychologické drama se záblesky hororu a thrilleru. Eddie Brock evidentně pořádně neví, co si se sebou počít a je pronásledovaný, zřejmě korporací Life Foundation, která se symbiotický organismus snaží zkoumat a dále jej využít.

V upoutávce vůbec nevidíme nic, co by se byť jen vzdáleně podobalo černému stvoření z komiksů. K Venomovi tak maximálně vzdáleně odkazují sekvence, ve kterých se Hardyho postava nekontrolovatelně třese. Nějaké nadpřirozené (nebo přinejmenším akční) měřítko mají momenty, ve kterých kolem Hardyho odletují objekty (osoby) do stran. Uvidíme, zda to bude nějak souviset přímo s Venomem, a postava je tudíž oproti komiksu výrazně přepracovaná, anebo se jedná o síly nějakého jeho protivníka, popřípadě nějaký další jev. Jinak se opravdu upoutávka zatím soustředí čistě na postavy a všechno ostatní zůstává skryto. Uvidíme, zda se v podobném duchu nese celý snímek anebo si zatím jen kampaň nechává trumfy schované na později. Tak či tak pokus o odlišení působí v nasyceném komiksovém prostředí jako dobrá volba.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu Venom: Trailer na drsnější variaci Spider-Mana dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest