Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu

Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu fandovský plakát od Stallonea. A proč sérii opustil režisér Ryan Coogler?

Natáčení Creeda 2, pokračování spin-offu Rockyho, začalo. Točí se v americké Filadelfii, tradičním dějišti série. Na prvních fotkách můžeme vidět Dolpha Lundgrena, který se vrací v roli Ivana Draga, Rockyho klasického oponenta a vraha Apolla Creeda, Adonisova otce. Společně s ním vidíme na fotkách Floriana Munteana, profesionálního boxera, který si zahrál Drogova syna a zároveň nového Creedova soupeře. Jak můžete vidět na fotkách a přiloženém videu, oba muži se procházejí také na slavných Rockyho schodech. V galerii najdete také fanouškovský plakát, který Sylvester Stallone sdílel na svém Instagramu.

V nedávném interview také režisér jedničky Ryan Coogler vysvětlil, proč se nevrátil jako režisér. Jedním z důvodu je, že pro něj byl první film hodně osobní. Vlastně pojednával o jeho vlastním vztahu s otcem, a kdyby v natáčení série pokračoval, opět by to v něm jitřilo vzpomínky. Hlavním důvodem nicméně je, že Michael B. Jordan, Tessa Thompson a Sylvester Stallone jsou jeho přátelé a Coogler jim přeje úspěch. A z určitých důvodů bylo potřeba, aby přípravy filmu začaly v době, kdy byl ještě Ryan zaměstnaný Black Pantherem. Protože nechtěl přátele brzdit, projektu se vzdal.

Dvojka by měla nadále sledovat Creedův život v ringu i mimo něj. Hrdina by se měl poprat s nově nabytou proslulostí, čekají ho rodinné trable a další usilování o sportovní úspěchy. Dále hrají Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren a Florian Munteanu. Režíruje Steven Caple Jr., na scénáři se podíleli Stallone a Cheo Hodari Coker. Datum premiéry je stanovené na 21.11. 2018.

Zdroje: The Punisher, Tracy C, Variety, Stallone

Creed

25.11.2015 | USA
Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Creed 2: Natáčení začalo, první fotky jsou tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest