Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada

Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Produkce se nakonec vydala jinou cestou.

V polovině října Sylvester Stallone oznámil, že Creeda 2 zrežíruje právě on. Tahle zpráva nebyla nadále nijak rozvíjena a teď se dozvídáme, že je vše jinak. Snímek natočí Steven Caple Jr., který má za sebou prakticky jen snímek Sígři. Jedná se tedy o režiséra vzešlého z indie scény, podobně, jako tomu bylo u Ryana Cooglera, který natočil jedničku a dvojku produkuje. Stallone režii skutečně zvažoval, ale nakonec po dohodě s představitelem hlavní role, Michaelem B. Jordanem, a produkcí svolil, že najdou jiného režiséra. Po dlouhém hledání se Sly s Michaelem shodli na Capleovi. Stallone uvedl, že Adonis Creed je současná postava, se současnými problémy, měl by jej tedy přivést do kin současný tvůrce.

Dvojka by měla nadále sledovat Creedův život v ringu i mimo něj. Hrdina by se měl poprat s nově nabytou proslulostí, čekají ho rodinné trable a další usilování o sportovní úspěchy. Do příběhu nějakým způsobem bude zapadat Ivan Drago (Dolph Lundgren), který před lety v ringu zabil Adonisova otce, Appola. Stallone bude ve filmu i nadále hrát Rockyho, vrátí se také Tessa Thompson jako Adonisova přítelkyně Bianca.

Galerie: 4

Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada | Fandíme filmu Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada | Fandíme filmu Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada | Fandíme filmu Creed 2: Nebude režírovat Stallone, našla se náhrada | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest