Creed: Spin-off Rockyho v prvním traileru

Creed: Spin-off Rockyho v prvním traileru | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Syn slavného Apolla Creeda se postaví do ringu, s tréninkem mu pomůže Rocky Balboa. V prvním traileru naštěstí film vůbec nepůsobí jako laciné přiživování na slavné sérii.

Rocky je jednou z nejslavnějších ne-li vůbec nejslavnější rolí Sylvestra Stallonea. Ještě jednou se k ní vrací ve snímku Creed, ve kterém však nepoleze zpátky do ringu, pouze bude stát vedle něj, jako trenér. Hrdinou filmu je Adonis Johnson, syn zesnulého Apolla Creeda, Rockyho prvního oponenta a blízkého přítele. Adonis otce nikdy nepoznal, avšak box má v krvi a vydává se do Filadelfie, kde se Apollo s Rockym utkali. Mladý Creed musí získat nejen potřebné schopnosti, ale i srdce zápasníka, aby byl v ringu připravený. Stárnoucí Rocky Balboa mezitím bojuje s nebezpečnějším protivníkem, než byl kterýkoliv z jeho soupeřů mezi provazy.

Trailer film představuje jako přímočaré sportovní drama, v tom nejlepším duchu série o Rockym. Podíl na tom má jak zarputilý Michael B. Jordan (Kronika, Fantastická čtyřka) v hlavní roli, tak režisér Ryan Coogler, který už s Jordanem natočil syrové sociální drama Fruitvale Station. Pozitivní je, že trailer Creeda vykresluje jako soběstačný film, ve kterém je Rocky Balboa pouze vedlejší postavou. Lze jej využít k propagaci a v jeho historii tkví zajímavá přidaná hodnota, ale pokud trailer nelže, Creed by se bez Rockyho naprosto bez problémů obešel, jen by přišel o zajímavé zpestření. Zámořská premiéra je naplánována na 25.11. 2015, v Evropě se snad dočkáme někdy začátkem příštího roku.

Creed: Trailer

Creed

25.11.2015 | USA
Drama, Sportovní
Info o filmu

Galerie: 2

Creed: Spin-off Rockyho v prvním traileru | Fandíme filmu Creed: Spin-off Rockyho v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest