Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film

Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Když se proti vám postaví obří krokodýl, je fajn mít za kámoše obřího opičáka.

Je tu nový trailer na Rampage: Ničitele. Pokud vám z dosavadních upoutávek film připadal průhledný a předvídatelný, tak ten aktuální pro jistotu vyžvaní rovnou celou zápletku, od začátku až do konce. 1) Albínský lidoop George a The Rock (ne, říkat téhle postavě jménem opravdu nemá smysl) jsou kámoši. 2) Kámoš se nadýchal armádního plynu a mutuje. 3) Zmutovaný kámoš zlobí a jde po něm armáda, která ho ale naštve a všechno jenom zhorší. 4) The Rock se snaží kámoše zastavit, ale tak, aby nedošel újmy. 5) Obří zvířata ničí velkoměsto. 6) Jedině The Rock je může zastavit. 7) Oprava: Jedině The Rock s podporou kámoše. 8) Někde v téhle době nejspíš Negan (pardon, Jeffrey Dean Morgan) dostane přes držku. 9) Šťastný konec.

Za mě film působí pořád stejně nudně, nenápaditě a přehnaně, aniž by si dokázal vychutnat nadsázku. Zkrátka a dobře to celé vypadá...bledě. V komentářích dejte vědět, jaké dojmy zachoval nejnovější trailer ve vás. V galerii najdete nejnovější fotky.

Primatolog Davis Okoye (Dwayne Johnson) si drží lidi od těla, ale pojí jej těsné pouto s Georgem, neobyčejně inteligentní stříbrnou gorilou, o kterou se stará od narození. Když se však pokazí neetický vědecký experiment, změní se něžný op v zuřící monstrum. Aby toho nebylo málo, vyjde brzy najevo, že podobně modifikovaných alfa predátorů je víc. Zatímco čerstvě stvořená monstra trhají Severní Ameriku a ničí vše, co jim přijde do cesty, spojí Okoye síly se zdiskreditovanou genetičkou (Naomie Harris), aby zajistili protilátku. Po cestě se musí prodírat skrz neustále se vyvíjející bojiště, nejen aby zastavil globální katastrofu, ale také aby zachránil obávanou stvůru, která kdysi bývala jeho přítelem. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 12. 4. 2018.

Rampage

27.09.2009 | Kanada, Německo
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu Rampage: Ničitelé: Nový trailer vyžvaní celý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest