Pacific Rim 2: Monstra vs. roboti vs. roboti v novém traileru

Pacific Rim 2: Monstra vs. roboti vs. roboti v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Mladší generace bojových pilotů představuje větší roboty a monstra pro mladší diváky.

Je tu nový trailer na Pacific Rim: Uprising. S blížící se premiérou už mají trikaři hotové daleko větší množství scén, takže je pořádně co ukázat. Co trailery prozrazují? Že film bude ještě víc cílit na mladší publikum. Přibyly dětští hrdinové, všechno je větší a šílenější a akční scény jsou daleko vyšponovanější. Dobrou zprávou je, že se tentokrát odehrávají ve dne, takže z nich také něco uvidíme. Snad budou znovu působit tak fyzicky jako minule. A snad se opět podaří dát postavám takové to naivní srdíčko, jaké měly minule. Tehdy to strašně pomáhalo ze snímku udělat alespoň o chlup víc, než jen bezduché třískání robotů o monstra. Tak uvidíme, zda na to dvojka nebude degradovaná. Po stránce děje upoutávka znovu potvrzuje, že se ve filmu postaví také roboti proti robotům. Ukazuje se totiž, že Kaiju tentokrát pomáhá někdo z pozemšťanů. V galerii najdete nejnovější fotku a plakát.

Pacific Rim: Uprising se odehrává deset let po uzavření trhliny v Tichém oceánu, kudy pronikly monstra Kaiju. Svět je ale stále ve střehu, program Jaeger se vyvinul v nejsilnější celosvětovou obrannou sílu v dějinách lidstva. Organizace Pan Pacific Defense teď vyzývá ty nejlepší, aby se přihlásili a stali se tak novou generací hrdinů. Když se vrátí hrozba, lidstvo na ni bude připraveno. Datum premiéry české a slovenské premiéry je stanoveno na 22. 3. 2018. 

Zdroje: Empire

Pacific Rim: Povstání

23.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Pacific Rim 2: Monstra vs. roboti vs. roboti v novém traileru | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Monstra vs. roboti vs. roboti v novém traileru | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Monstra vs. roboti vs. roboti v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest