Cloverfield 3 míří na Netflix

Cloverfield 3 míří na Netflix | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Film navíc bude podle jedné z hvězd vysoce vědecký.

Očekávaný třetí film ze světa Cloverfield, jehož pracovní název zní God Particle, byl nedávno odložen z února na duben. Zatím jsme z něj neměli možnost vidět ani jeden poster či teaser, ovšem vzhledem ke kampani, kterou vedl např. 10 Cloverfield Lane, máme zatím čas. Snímek má pod sebou studio Paramount a produkční společnost Bad Robot Prod. J.J. Abramse. Nakonec by k nám však snímek mohl dorazit od někoho jiného.

Podle informací serveru The Hollywood Reporter se do celé záležitosti vložil Netflix, který by rád získal práva na distribuci filmu. Na této VOD službě letos v únoru uvidíme např. snímek Annihilation, který měl pod svojí taktovkou taktéž Paramount, a tak se Netflix nejspíše snaží vytřískat z této spolupráce co nejvíc. Přesun na Netflix by také mohl znamenat, že bychom snímek mohli vidět nakonec o něco dříve.

Se serverem Collider si o přípravách na film popovídal představitel jedné z hlavních rolí Daniel Brühl. Toto k nim řekl: „Byl jsem na Kalifornské univerzitě v Los Angeles a potkal jsem tam spoustu brilantních studentů a vědců. Rozuměl jsem sotva 2% informací, které jsem tam získal. Vše je založeno na spoustě nápadů ohledně blízké budoucnosti, ohledně toho, co se může nebo by se mohlo stát se Zemí. Trochu se bojím o tom mluvit, abych neskončil ve vězení společnosti Bad Robot, protože to jsou relativně utajené informace.“

Brühl také prozradil, že již před vstupem do světa Cloverfield znal předchozí dva filmy. „Byl jsem si vědom těch filmů ještě předtím, než sem vstoupil do tohoto světa. J.J. Abrams je opravdu geniální. Vždy jsem chtěl dělat nějaký film ve vesmíru, takže se nemůžu dočkat, až v něm budu létat a řešit velké problémy.“

O čem by snímek měl zhruba pojednávat jsme shrnuli ve starším článku. Kromě Brühla čítá obsazení také jména jako Elizabeth Debicki, Zhang Ziyi či David Oyelowo. Premiéra je momentálně stanovena na 20. dubna 2018. 

Zdroje: Collider, Hollywood Reporter

The Cloverfield Paradox

20.04.2018 | USA
Sci-Fi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Cloverfield 3 míří na Netflix | Fandíme filmu Cloverfield 3 míří na Netflix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest