God Particle: J.J. Abrams chystá vlastní Paranormal Activity

God Particle: J.J. Abrams chystá vlastní Paranormal Activity | Fandíme filmu
Abramsova produkční společnost chystá found footage sci-fi, ale také thriller o lovcích nacistů.

Studio Paramount, jež vypustilo do světa výdělečnou hororovou sérii Paranormal Activity, se rozhodlo po vzoru PA dál angažovat do nízkorozpočtových filmů, které by se mohly stát úspěšnými. Prvním takovým příkladem byl Devil Inside, který sklidil mizerné ohlasy, ale dokázal lehounce překročit 100 milionů dolaru. Nízkorozpočtové filmy na sebe tedy solidně vydělávají, a tak Paramount nechce zahálet a oznámil další nízkorozpočtový film - God Particle. God Particle je sci-fi film, o kterém zatím nic bližšího nevíme, ale má o něj zájem novodobý režisérský sci-fi guru, J.J. Abrams (Star Trek, Cloverfield). Abrams se svým studiem Bad Robot projevili zájem o scénář, jenž napsal zdánlivě nezkušený nováček Oren Uziel (scénárista Mortal Kombat: Rebirth).

A o čem vlastně God Particle pojednává? Velké fyzikální pokusy s sebou nesou také velké následky. Velký hadronový urychlovač částic se vymkne kontrole a naše planeta Země zdánlivě zcela zanikne. Událost vyděšeně pozoruje posádka americké vesmírné stanice, která z nenadání pluje uprostřed ničeho. Když se k nim začne blížit evropská kosmická raketa, nemají nejmenší tušení, zda je to předzvěst záchrany nebo jejich definitivní zkázy. Myšlenka pro film je určitě zajímavá a my jsme zvědaví, jak se s tématem hodlají tvůrci vypořádat. Rozpočet by neměl přesáhnout 5 milionů dolarů, což je v rámci „found footage“ filmů poměrně vysoká částka, ale pořád relativně nenápadná investice, kterou může Abrams bez obav svěřit nějakému nováčkovi, aby se otrkal.

Abramsovo studio Bad Robot také hodlá produkovat další novinku, thriller Wunderkind. Dějově je film zasazen do sedmdesátých let a motá se okolo dvou lovců nacistů. Jeden pracuje pro CIA a druhý pro izraelskou tajnou službu. Cesty těchto dvou agentů se střetnou a tak jim nebude zbývat nic jiného, než neochotně začít spolupracovat. O další podrobnostech vás budeme do budoucna informovat.

Zdroje: Vulture, Variety

The Cloverfield Paradox

20.04.2018 | USA
Sci-Fi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest