Super Bowl 2018: S čím se mohou filmová studia ukázat?

Super Bowl 2018: S čím se mohou filmová studia ukázat? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Prvními hráči jsou studia Paramount a Universal.

Super Bowl je již tradičně jedna z největších sportovních událostí roku. Po celém světě ho sledují stovky milionů lidí a o účast v programu během finále zámořské NFL je ohromný zájem. Není divu, že zde padají za reklamu tak velké finanční částky. Již každoročně, kromě různých pivovarů či automobilek, vypouštějí v rámci komerčních přestávek svůj materiál do světa i filmové studia. Často se tak v době Super Bowlu objeví různé teasery, ukázky či trailery z nadcházejících filmů či TV sérií. Pojďme se podívat na to, co bychom mohli letos očekávat.

Tradičně jedním z největších hráčů je Universal, zvláště když Superbowl vysílá stanice NBC, která patří pod stejnou korporaci. Universal by mohl nasadit nový trailer či spot k blížícímu se Pacific Rim: Uprising, který uvidíme v polovině března, či ke druhému Jurskému Světu. Z menších projektů by to pak mohli být horor A Quiet Place či komedie Kazišuci, obecně však za menší projekty studia tolik v kampani neutrácí.

Dalším je studio Paramount, které má pod svoji záštitou nejbližší třetí film ze světa Cloverfieldu s pracovním názvem God Particle. Ten se nově odsunul až na duben, doteď jsme však neviděli žádný propagační materiál, a tak by Superbowl mohl přinést první ukázku. První pohled bychom mohli dostat i na chystaný Mission Impossible 6 s Tomem Cruisem, který přijde začátkem srpna. Paramount má ve své stáji ještě robotí spin-off Bumblebee, ten však přijde do kin až v prosinci, a tak není třeba spěchat na začátek marketingové kampaně.

Tyto dvě studia jsou zatím oficiálně potvrzená a uvidíme, kdo se k nim připojí. Svoje želízka v ohni má určitě i studio Fox, které v příštích měsících uvede xmenovské New Mutants, Deadpool 2, a také zpracování japonské mangy Alita: Battle Angel. Připojit by se určitě mohl i Disney, který kromě rodinné fantasy A Wrinkle in Time má na kontě kalibr největší, a to blížící se Avengers: Infinity War. Některé zprávy také uvádějí, že první ukázky by se v nejbližší době mělo dostat také snímku Solo: A Star Wars Story.

Loňský Super Bowl nám přinesl ukázky např. z Logana, Strážců Galaxie 2 či pátých Transformers. Ten letošní se odehraje 4. února, což je měsíc, který letos víceméně odstartuje uvádění velkorozpočtových filmů. Rozhodně se tak máme na co těšit, a vy si můžete spolu s námi tipnout, jaké studio zaboduje nejvíc. U nás vedou rozhodně třetí Avengers od Marvelu, kteří by si další upoutávku už pomalu zasloužili.

Zdroj: Variety

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Super Bowl 2018: S čím se mohou filmová studia ukázat? | Fandíme filmu Super Bowl 2018: S čím se mohou filmová studia ukázat? | Fandíme filmu Super Bowl 2018: S čím se mohou filmová studia ukázat? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest