Pacific Rim 2: Může se vrátit celá řada původních postav

Pacific Rim 2: Může se vrátit celá řada původních postav | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu fotka nového hrdiny v kostýmu.

Stále nevíme, proti komu budou lidé bojovat v Pacific Rim: Povstání (Pacific Rim: Uprising). Jisté ale je, že to bude opět v obřích robotech a hlavní tváří lidí bude John Boyega (Star Wars: Síla se probouzí), který hraje syna Stackera Pentecosta (Idris Elba). S ohledem na to, že hrdinův otec byl pilot obřího robota, tedy Jaegera, se dá předpokládat, že takovou příležitost dostane i jeho syn. To nyní neoficiálně potvrzuje fotografie z placu (viz galerie), na které je zachycen herec tmavé pleti, který může být buď přímo Boyega či jeho dublér. Smysl by to dávalo, na oficiální potvrzení si ale musíme ještě počkat.

A na oficiální potvrzení čekáme také ve spojitosti s některými herci. Kameraman Daniel Mindel (Star Wars: Síla se probouzí), který Povstání točí, na svém Instagramu zveřejnil fotku, na které je nalepen seznam herců. První jména nepřekvapí. Jsou tu John Boyega jako Jake Pentecost, Scott Eastwood jako Lambert a Cailee Spaeny jako Amara. Tím ale seznam nekončí. Na kartičce jsou k vidění také jména několika herců a postav z prvního filmu. Konkrétně Rinko Kikuči (Mako Mori, Stackerova adoptivní dcera), Charlieho Daye (Newt) a Burna Gormana (Gottlieb). U nikoho z nich dosud nebylo potvrzeno, že by se měli vrátit. Daniel následně příspěvek smazal, což vždy působí, jako by se filmaři snažili něco utajit (najdete jej nicméně dole v galerii). Na druhou stranu, na Kartičce bylo také jméno Karla Urbana a ten vzkázal, že ve filmu hrát nebude, tak uvidíme, co se ze seznamu jmen ještě vyklube.

Pacific Rim: Uprising se odehrává řadu let po prvním filmu, měli bychom se dozvědět víc o světě Kaiju a poznat nové technologie. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 22.2. 2018. V hlavních rolích hrají John Boyega, Scott Eastwood, Adria Arjona, Tian Jing, Zhang Jin, Nic Taraby, Levi Meaden, Mackenyu, Ivanna Sakhno, Karan Brar nebo Rahart Adams. Režíruje Steven S. DeKnight.

Zdroje: Karl Urban, Danel Mindel, Tessa Lucy

Pacific Rim: Povstání

23.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Pacific Rim 2: Může se vrátit celá řada původních postav | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Může se vrátit celá řada původních postav | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Může se vrátit celá řada původních postav | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest