Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat

Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Featurette odhaluje natáčení monstrózního projektu.

Objevil se nový featurette z natáčení Pacific Rim: Povstání. Krom obligátních řečí o tom, jak jsou všichni ze svojí práce nadšení, ukazuje video především zákulisí. Můžete se tak podívat, že podobně jako v případě prvního filmu, se produkce snažila řadu situací řešit praktickými efekty a skutečnými kulisami. Souboje obřích robotů s monstry nicméně samozřejmě stále stojí na práci digitálních kouzelníků. V aktuální upoutávce už efekty nevypadají nijak marně, nicméně stále zůstává otázkou, jestli film ve své odlehčenosti diváky chytne nebo to bude jen takové prázdné mlácení digitálního nic, jaké známe třeba z pozdějších dílů Transformers. Po příběhové stránce upoutávka poodhaluje, že uvidíme podomácku vyrobeného Jaegera, ale také to, že nás čeká souboj Jaegera s Jaegerem! Co přesně to pro Pacific Rim: Povstání znamená, to zatím netušíme, ale rozhodně jde o hodně zásadní vývoj událostí.

Celosvětový konflikt mezi mimozemskými monstry a člověkem řízenými superstroji, vytvořenými k ničení příšer, byl jen předehrou k totálnímu útoku na lidstvo v Pacific Rim: Povstání. John Boyega (Star Wars: Síla se probouzí) hraje hlavní roli vzdorovitého Jake Pentecosta, kdysi nadějného pilota Jaegera, syna muže, který obětoval svůj život, aby lidstvu zajistil vítězství proti příšerám Kaiju. Jake nedokončil svůj trénink a zapletl se s kriminálním podsvětím. Když se ale velkoměsty řítí ještě nezastavitelnější hrozba, která chce srazit svět na kolena, dostane poslední šanci, aby dostál odkazu svého otce, společně se svojí sestrou Mako Mori (Rinko Kikuchi), která vede odvážnou novou generaci pilotů, kteří vyrostli ve stínu války. Společně chtějí sjednat spravedlnost pro všechny padlé a jejich jedinou šancí je spojit síly, v celosvětovém povstání proti ničivým silám. K Jakeovi se přidává nadaný konkurenční pilot Lambert (Scott Eastwood) a patnáctiletá hackerka Jaegerů Amara (Cailee Spaeny), zatímco se hrdinové z Pacific Rim Defense Corps stávají jedinou rodinou, která mu ještě zbyla. Společně povstanou jako nejsilnější obranná síla, která kdy kráčela po Zemi a nastolí směr k velkolepému dobrodružství masivních rozměrů.

Dále hrají Adria Arjona, Tian Jing, Charlie Day či Burn Gorman, režíruje Steven S. DeKnight, který společně s T.S. Nowlinem, Kirou Snyder a Emily Carmichael napsal scénář. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 5. 4. 2018.

Pacific Rim: Povstání

23.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu Pacific Rim 2: Nová upoutávka odhalila zásadní zvrat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest