Venom: Kdy se začne natáčet a jak je to s navázáním na Marvel

Venom: Kdy se začne natáčet a jak je to s navázáním na Marvel | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Je Marvel připravený na eRkové komiksovky? A Čeká nás dámská týmovka?

Nedávno jsme vás informovali že komiksový film s Venomem se opravdu chystá. S premiérou se počítá na 5.10. 2018, a tak nepřekvapí, že se podle nejnovější zpráv má začít natáčet letos v září v New Yorku a Atlantě. To jsou lokace, kde se velice často natáčejí scény z New Yorku, je tedy dost dobře možné, že se snímek bude odehrávat právě tam. Otázkou stále zůstává, jak bude pojatý vznik postavy, který je v komiksech obvykle úzce navázaný na jednoho slavnějšího obyvatele New Yorku, na Spider-Mana. Dosud se mluvilo o tom, že film společnosti Sony bude na aktuální podobě Spider-Mana nezávislý, a to potvrzuje i šéf Marvelu, Kevin Feige. Ten novinářům řekl:

„Aktuálně v provázaném filmovém světě Marvelu žádné plány s Venomem nemáme. Tohle je projekt studia Sony“.

Pro fanoušky znalé předlohy tak bude možná působit ještě podivněji, když se vlastně jak Venom, tak Spider-Man budou procházet New Yorkem, aniž by se kdykoliv vzájemně zmínili. Venom je specifický také tím, že je snímek označován jako mládeži nepřístupný, takže by vlastně ani mezi Disneyho marvelovky spadat nemohl. Anebo mohl? Na téma eRkových marvelovek se Kevin Feige vyjádřil už mnohokrát, tentokrát však byl o něco méně nekompromisní než obvykle:

„Nemyslím, že by to bylo zcela vyloučené. Když jsem v Marvelu před sedmnácti lety začínal, Blade si vedle velmi dobře. Spousta lidí ani nevědělo, že ta série vychází z marvelovské postavy, protože se to tenkrát tak trochu tajilo. Takže vyloučené to není, ale není to nic, na čem bychom momentálně pracovali.“

Přeloženo do řeči smrtelníků: Současný model Marvelu funguje, takže se na něm nebude nic měnit. Kdyby fungovat přestal, tak potom přijde čas zkoušet něco nového.

A něco nového zkoušejí právě u partnerského studia Sony, které sice Spider-Mana zapůjčuje Marvelu, ale s ostatními marvelovskými postavami točí vlastní filmy. O Venomovi už byla řeč, vedle toho se ale chystá ještě snímek Silver & Black. Podle poslední neoficiální zákulisní zprávy by komiksová buddy akce s dvěma ženskými hrdinkami měla vyústit v ještě širší týmovku. V samém závěru údajně postava Silver Sable po vzoru Nicka Furyho dá dohromady tým složený z Black Cat (Felicia Hardy), Spider-Woman (Jessica Drew), Stunner (Charlotte Witter), Jackpot (Sarah Ehret) a Dusk (Cassie St. Commons). Ještě jednou opakujeme, že jde o nepotvrzenou zvěst, nicméně je pravda, že úniky emailů ze Sony potvrdily, že se studio už dříve pokoušelo dát dohromady ženskou týmovku složenou z postav ze světa Spider-Mana, takže není těžké uvěřit, že se Sony o něco obdobného pokusí ještě jednou.

Titulní obrázek s Tomem Hardym je fanart od známého výtvarníka BossLogic.

Venoma můžete znát už z Raimiho Spider-Mana 3. V komiksech se jedná o mimozemský symbiotický organismus, který se spojí se svým hostitelem (jistě vzpomínáte na populární černý Spider-Manův kostým), dodá mu nadlidskou sílu, ale postupně začne hostiteli stravovat tělo i mysl. Oddělení parazita od hostitele je posléze prakticky nemožné. Se symbiontem byla propojena celá řada postav, z nichž jsou nejznámější Peter Parker a nenávistivý reportér Eddie Brock.

Filmového Eddieho Brocka má ztvárnit Tom Hardy, režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Galerie: 2

Venom: Kdy se začne natáčet a jak je to s navázáním na Marvel | Fandíme filmu Venom: Kdy se začne natáčet a jak je to s navázáním na Marvel | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest