Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu

Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Detaily o záporácích, představení vedlejších postav a mnohem více.

Marvelovská verze Spider-Mana se k nám do kin dostane už téměř za měsíc a jelikož na úspěchu filmu závisí nejen celá tato nová filmová série, ale prakticky i budoucnost studia Sony jako takového, marketingová kampaň je nyní každý dnem silnější. Jelikož náš přátelský soused Spidey je světově vůbec nejpopulárnějším existujícím hrdinou, a to hlavně mezi dětmi, Sony se pokusilo získat si jejich pozornost novým šestnácti minutovým videem, které se vysílalo na kanálu Disney Channel, zaměřeném primárně na dětské diváky.

Pokud vám přijde, že předešlé trailery už spoilerů odhalily dostatek a chcete být v kině co možná nejvíce překvapeni, video bych tak úplně nedoporučoval. Vyloženě nových spoilerů neobsahuje mnoho, mnohem lépe ale osvětluje kontext některých scén z trailerů a odhaluje spoustu nových záběrů. Pokud to s ním ale přece jen zkusíte, dostane se vám prvního pořádného pohledu na vedlejší postavy, jako jsou Flash Thompson (Tony Revolori) nebo Liz Allen (Laura Harrier), dozvíte se nějaké další informace o rolích Happyho Hogana (Jon Fevreau) a tety May (Marisa Tomei) a uslyšíte mnoho podrobností z úst producentů, herců i režiséra. Nejzajímavější je asi komentář od Kevina Feigeho, muže zodpovědného za celý filmový svět Marvelu. Ten prohlásil, že Spidey je bez debat ten vůbec největší a nejlepší komiksový hrdina všech dob, a proto je pro něj tak důležité přivést ho zpět domů k Marvelu. Přidáváme nové TV spoty a dvě reklamy na basketball, kde se objeví jak Spidey, tak Stark a Happy Hogan.

Nakonec ještě přidáme pár zajímavých faktů, které se za poslední dny stihly vyrojit. Jak sami víte, superhrdinské filmy obsahují spoustu akčních scén a kaskadérské práce, a čas od času se to prostě neobejde bez nějakých zranění. Jedna taková nehoda se stala přímo Tomovi Hollandovi při natáčení rvačky se Shockerem (jeho podobu si můžete prohlédnout v galerii). Přes svou masku prý špatně viděl, popletl choreografii a představitel záporáka prý Toma udeřil plnou silou přímo do obličeje svou těžkou kovovou rukavicí. Herec doufá, že tento bolestivý zážitek bude alespoň náležitě zachycen v dokončeném filmu. Dále se dozvídáme, že film bude mít 2 hodiny a 10 minut, alespoň podle jedné australské sítě kin. A co je vlastně Peterovým hnacím motorem? Jeho momentálním cílem je dokázat Tonymu, že na to má a stát se plnohodnotným Avengerem.

A pokud vás zajímá, co si vlastně myslí herci ze starých filmů o tomto novém rebootu, máme tu vyjádření Kirsten Dunst, představitelky Mary Jane v té originální filmové Spider-Man trilogii. Ta Homecoming prý považuje jen za další možnost, jak vydělat pořádnou kupu peněz a podle ní budou jejich první tři filmy stejně vždy ty nejlepší. Nu milá Kirsten, jestli máš pocit, že Homecoming nebude lepší než Spider-Man 3, tak to v novinku skutečně příliš velkou důvěru nemáš.

Mladý Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland), který velkolepým způsobem debutoval ve filmu Captain America: Občanská válka, se ve snímku Spider-Man: Homecoming začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Peter, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije se svou tetou May (Marisa Tomei) pod bedlivým dohledem svého nového učitele Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu - což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil - ale když se objevuje nový padouch Vulture (Michael Keaton), ocitá se v ohrožení vše, co je pro Petera skutečně důležité

Dále hrají Jacob Batalon, Donald Glover, Hannibal Buress, Jon Favreau, Laura Harrier, Martin Starr, Logan Marshall-Green a Tony Revolori. Režíruje Jon Watts, scénář napsali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 6.7. 2017.

Zdroje: Marvel Toys, CBM, Event Cinemas,Yahoo

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Do hloubky s 16minutovým filmem o filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest