Spider-Man: Mluví se o ženské týmovce

Spider-Man: Mluví se o ženské týmovce | Fandíme filmu
Sony si neví rady s jedním z vůbec nejpopulárnějších superhrdinů světa a tak zkouší opravdu všechno možné. A jak má fungovat nový "reset" Amazing Spider-Mana?

Je tu další zpráva ze studia Sony, které neví, co si počít se Spider-Manem, jehož finanční výsledky zůstaly v případě posledních dvou celovečerních filmů za očekáváním. Před časem jsme se dozvěděli, že by snímek Sinister Six mohl být jakýmsi polorestartem série, kdy se sice nebude znovu opakovat příběh hrdinova zrodu, ale také by se nijak výrazně neodkazovalo na události dosavadních dvou Amazing Spider-Manů. Jednoduše by se vyprávělo nové Parkerovo dobrodružství, bez nějakého zbytečného okecávání. Úplně poslední možností pak je spolupráce s Marvelem. Už v minulosti producenti připouštěli, že až jednoho dne vyčerpají všechny Pavoukovy příběhy, mohli by se uvolit ke spolupráci s dalšími Avengery. Teď se však spíš zdá, že spolupracovat s Marvelem budou chtít tehdy, pokud vyčerpají všechny ekonomické možnosti. Zatím to tedy studio hodlá zkoušet se Sinister Six, ale také s projektem s kódovým označením Glass Ceiling (Skleněný strop). Co to má být?

Vzpomínáte si na zprávu, podle které chce Sony natočit film s ženskou hrdinkou z pavoukova universa? Tak podle nejnovějších informací studio zvažuje rovnou celou týmovku ženských spider-manovských postav! Badass Digest, který zprávu o ženské týmovce přinesl, se zároveň domnívá, že by se do týmu mohlo vybírat z následujících hrdinek: The Black Cat, Silver Sable, Spider-Girl, Silk, Spider-Woman, Firestar a jakýchkoliv nových spider-manovských hrdinek, které před natáčením filmu ještě vzniknou.

Black Cat asi není potřeba blíže představovat, seznámili jsme vás s ní v článku, ve kterém jsme o spin-offu s ženskou hrdinkou mluvili poprvé. Silver Sable je nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. Silk je zbrusu nová postava, která se v komiksech objevuje teprve nyní. Jedná se o dívku, kterou pokousal úplně ten samý pavouk, jako Petera a má tudíž stejné schopnosti jako on. Spider-Girl je momentálně hrdinka z paralelního vesmíru, které síly dodává symbiotický exoskeleton. Jde o šestnáctiletou školačku, která proti zločinu bojuje ve svém volnu.

Firestar je v zásadě mutantka, ale protože se poprvé objevila ve spider-manovském animovaném seriálu, není její účast vyloučena. Původně se jedná o vyděšenou mladou dívku, která z nenadání začne mikrovlnami zahřívat objekty kolem sebe a její nejbližší z ní následně mají panickou hrůzu. Spider-Woman (Jessica Drew) taktéž nebývá se Spider-Manem spojována zrovna často, avšak už jen kvůli jejímu jménu se předpokládá, že je součástí balíčku práv, který kontroluje studio Sony. Díky speciálnímu pavoučímu séru a radiaci má Jessica nadlidské síly, je odolná vůči jedům a dokáže metat energetické výboje. Mějte však na paměti, že není potvrzená ani příprava celého filmu, natož jeho obsazení. Zatím jde o směs zvěstí, možností a spekulací. 

Co vy na to? Měl by ženský film z pavoučího universa větší šanci na úspěch, když by několik hrdinek spojilo síly?

Zdroj: Badass Digest

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest