Nejočekávanější velkofilmy roku 2018

Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 19 obrázků
Pojďme se podívat na 20 nejočekávanějších velkofilmů příštího roku, o kterých se toho nejvíc napíše a napovídá.
  1. Kapitola č.1
  2. Labyrint: Vražedná léčba
  3. Alita: Bojový anděl

 

Alita: Bojový anděl

(Alita: Battle Angel)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 19. 7. 2018)

Hollywood se opět jednou pokouší zfilmovat japonskou mangu, a tentokrát jde o snímek jménem Alita: Battle Angel. Snímek produkuje James Cameron, a za kameru usedl Robert Rodríguez, obsazení je také velmi silné v čele s Christophem Waltzem, Jennifer Connelly či Mahershalou Alim. Vše se bude odehrávat v daleké budoucnosti 26. století, kdy jsou lidé na technologickém vrcholu a není neobvyklé, že se lidé různě vylepšují pomocí vyspělé technologie. V hlavní roli bude kyborg Alita, která je znovusestrojena Dr. Idem (Walz) aby zjistila, že je stroj určený k zabíjení a k boji proti nepřátelskému městu Tiphares. Styl filmu je podobný letošnímu Ghost in the Shell, takže pokud je toto váš šálek kávy, neměli byste Alita: Battle Angel minout.

 

Mission Impossible 6

(Mission Impossible 6)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 2. 8. 2018)

První týden v srpnu bude patřit mezi jeden z nejnabitějších, a my začínáme návratem agenta Ethana Hunta ve snímku Mission Impossible 6. Již pošesté se v této své ikonické roli vrátí Tom Cruise, aby nám ukázal akční jízdu a všemožné kaskadérské kousky, které v tomto pokračování budou opravdu extrémní, alespoň podle tvůrců. Poprvé v sérii se vrací režisér minulého dílu, a to Christopher McQuarrie, jehož Rogue Nation patří mezi velmi povedené díly této akční série. Ve filmu uvidíme opět také Rebeccu Ferguson a nově se přidává Henry Cavill, fanoušci jak této série, tak obecně akčních filmů by si tak určitě šestý díl neměli nechat utéct.

 

The Predator

(The Predator)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 2. 8. 2018)

Druhým filmem, který přijde na začátku srpna, bude The Predator od Shanea Blacka. Nejedná se o přímé pokračování, zůstáváme však ve stejném světě, ve kterém se odehrávaly předchozí tři snímky. Podle dostupných informací by se měl film odehrávat na předměstí, kde přistane posádka predátorů, a skupina speciálních vojáků se je bude snažit určitým způsobem chytit. Do toho všeho bude mluvit vláda a výrazně do děje promluví také autistický syn ústředního vojáka, kterého hraje Boyd Holbrook. Děj zatím zní poněkud zmateně, film by navíc měl být určitým způsobem komediální, a tak uvidíme, co z toho nakonec vznikne. Věříme však, že si Shane Black s filmem poradí a fanouškovské pochyby v srpnu zmizí jako pára nad hrncem.

 

Úžasňákovi 2

(The Incredibles 2)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 2. 8. 2018)

A posledním velkým filmem první srpnového týdne bude pokračování Úžásňáků, které přichází po třinácti letech. Tento snímek znamenal v roce 2004 velký posun v animaci a dodnes patří mezi nejúspěšnější pixarovky. Pokračování je tak určitě velmi očekávané, znovu nám ho dodá Brad Bird, který snad znovu přinese zábavnou akční jízdu pro celou rodinu. Děj filmu by měl začít přesně tam, kde první díl skončil a hodně by do děje měli promluvit nové superschopnosti malého Jack-Jacka,více podrobností však zatím neznáme.

 

Venom

(Venom)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 4. 10. 2018)

Až na začátek října si budeme počkat na další blockbuster, a tím bude Venom od studia Sony. Tento ikonický záporák Spider-Mana dostane svůj první sólový film a zahraje si ho Tom Hardy, což je skvělé obsazení. Kromě něho se objeví také Riz Ahmed, Michelle Williams či Woody Harrelson. O ději máme zatím jen minimální informace, protivníkem by však Eddie Brockovi měl být Cletus Kasady aka Carnage, a do děje určitě promluví i organizace Life Foundation, která se snaží Venomovi schopnosti napodobit. Film by měl být součástí vlastního propojeného vesmíru, který si budují v Sony, ovšem zatím není ani vyloučené spojení s letošním Spider-Manem. Zvučná jména zní slibně a nyní čekáme na první trailer, který snad napoví více.

 

X-Men: Dark Phoenix

(X-Men: Dark Phoenix)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 1. 11. 2018)

Přijde vám počet komiksových filmů příští rok nedostatečný? Pak rozhodně ještě nezoufejte, jelikož se přesouváme do listopadu, kdy do kin přijde X-Men: Dark Phoenix. Toto pokračování hlavní xmenovské linie by mělo adaptovat slavný komiks Dark Phoenix, jehož stručné zpracování jsme mohli vidět již v X-Men: The Last Stand. Nyní se však jedná o plnohodnotnou (nebo alespoň plnohodnotnější) inspiraci komiksem a vrací se nám známé tváře jako James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence či Sophie Turner v roli Jean Grey. Ve filmu se navíc objeví mimozemská rasa Shi’ar ze zmíněného komiksu, jehož vůdkyni si zahraje Jessica Chastain. Jediné, co budí obavy, je jméno režiséra, jímž bude Simon Kinberg, dosavadní scenárista xmenovských filmů, který však zatím vůbec nic nenatočil. Snad si tak studio vše pohlídá a my uvidíme další skvělý xmenovský film.

 

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

(Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 15. 11. 2018)

Fanoušci světa Harryho Pottera si v kalendáři zakroužkují přesně polovinu listopadu, kdy do kin přijde pokračování Fantastických zvířat, tentokrát s podtitulem The Crimes of Grindelwald. Kromě známých tváří z minulého dílu, jako jsou Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler či Ezra Miller, uvidíme nově i mladého Brumbála v podání Judea Lawa, a samozřejmě se do popředí dostane čaroděj Gellert Grindelwald s obličejem Johnnyho Deppa. Ten po ději z prvního dílu uprchne ze zajetí, a začne nabírat následovníky za cílem vlády kouzelníků nad vším nemagickým. Zastavit se ho pokusí mladý Brumbál, který bude muset využít pomoci svého bývalého studenta Mloka Scamandera, kterého známe z prvního dílu. Příběh se bude odehrávat v New Yorku, Paříži a Londýně a v tvůrčím týmu se jako režisér vrací David Yates a scénář opět napsala sama autorka knih J. K. Rowling.

 

Mortal Engines

(Mortal Engines)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 13. 12. 2018)

Prosinec nám mimo jiné přinese i zajímavý film Mortal Engines od Petera Jacksona. Jedná se o adaptaci stejnojmenné knihy od Phillipa Reevea, která pojednává o fiktivní budoucnosti, ve které byla velká města donucena v honbě za zdroji se automatizovat, a tak teď jezdí po krajině na obrovských pásech a požírají města menší. Koncept sám o sobě zní minimálně bláznivě, stejně jako první ukázka, kterou jsme dostali nedávno. Sám Jackson film pouze produkuje a podílel se na scénáři. Režie se ujme Christian Rivers, který za sebou zatím žádný film nemá, spolupracoval však na Jacksonových projektech jako jsou LOTR či Hobbit. Uvidíme, co z této zajímavé adaptace nakonec vyleze.

 

Aquaman

(Aquaman)

(Premiéra v ČR a na Slovensku 20. 12. 2018)

Vánoční premiéru si pro sebe tentokrát vezme jediný snímek z DCEU, který příští rok uvidíme, a to Aquaman. Toho hraje Jason Momoa a mohli jsme ho poprvé více vidět v letošní Justice League, kde se uvedl, podle očekávání, jako frajer, který pro ironickou poznámku nejde daleko. V jeho sólovce bychom měli vidět, jak se stane králem Atlantidy a dostane svůj známý trojzubec. Film točí James Wan, a neméně hvězdné je i obsazení, které čítá jména jako Patrick Wilson, Amber Heard, Willem Dafoe, Dolph Lundgren či Nicole Kidman. Po rozporuplné Justice LeagueDC co napravovat, a sólovky z tohoto univerza zatím patří mezi to lepší, viz. letošní Wonder Woman. Doufáme, že s tak slibnými jmény nás DC opět nezklame.

To je vše pro náš výčet dvaceti nejočekávanějších velkých filmů příštího roku. Za zmínku určitě ještě stojí např. Pacific Rim: UprisingBumblebee, Robin Hood, Soldado či Debbie a její parťačky. Příští rok bude rozhodně velmi nabitý, každý měsíc má mezi diváky svého favorita, a tak se máme na co těšit. A na jaké velkofilmy se nejvíce těšíte vy? 

« Předchozí kapitola

Labyrint: Vražedná léčba

26.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 20

Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu Nejočekávanější velkofilmy roku 2018 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest