X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra

X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Deadpool, Cable a další drsní mutanti se sejdou ve společné týmovce pod vedením zkušeného žánrového tvůrce.

X-Force se připravuje už někdy od roku 2013, postupně s projektem byli spojováni Jeff Wadlow nebo Joe Carnahan, teď snad má projekt definitivního správce. Projekt dostal na starosti Drew Goddard, který bude psát scénář i režírovat. Goddard začínal na seriálech, jako jsou Lost nebo Buffy, pro velké plátno napsal Cloverfield, Marťana nebo Světovou válku Z. Zrežíroval Chatu v horách, pomáhal k životu Daredevilovi na Netflixu a než předalo Sony správu Spider-Mana Marvelu, měl natáčet padoušskou týmovku Sinister Six.

Teď tedy dostal obdobný úkol. X-Force je taková drsnější odnož X-Menů, za kterou je zodpovědný Rob Liefeld, autor Deadpoola. X-Force je speciální jednotka, která je často vysílána na nejrůznější černé operace, se kterými by si X-Meni nešpinili ruce. Vypadá to, že součástí filmového týmu by měli být přinejmenším Deadpool (Ryan Reynolds), Cable (Josh Brolin) a Domino (Zazie Beetz), tedy postavy, které známe (nebo budeme znát) z Deadpoolových filmů. Ryan Reynolds je jedním z producentů filmu, stejně jako známé firmy Lauren Shuler Donner a Simon Kinberg.

O tom, kdy se projekt začne natáčet, kdy bychom se jej mohli dočkat nebo jaké všechny superhrdiny v něm nakonec uvidíme, v tuto chvíli nevíme nic bližšího. Titulní obrázek sdílel Rob Liefeld, aby poškádlil apetit fanoušků. Na závěr jeden komiksový trailer:

Zdroje: THR, Deadline, Rob Liefeld

Galerie: 4

X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra | Fandíme filmu X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra | Fandíme filmu X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra | Fandíme filmu X-Force: Týmovka s Deadpoolem má scenáristu a režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest