X-Force: Drsný spin-off X-Menů má neméně drsného scenáristu

X-Force: Drsný spin-off X-Menů má neméně drsného scenáristu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A možná se autorsky zapojí i Ryan Reynolds.

Joe Carnahan je vytížený muž. Chystá Mizery 3, remake The Raidu a ještě píše scénář pro adaptaci videohry Uncharted. Teď se pustil do dalšího projektu. Píše scénář ke komiksovce X-Force, podle serveru ComicBook.com dokonce nejen píše, ale také režíruje. ComicBook.com dále tvrdí, že společně s ním píše scénář také Ryan Reynolds. U toho s nějakou mírou účasti můžeme počítat na sto procent. Reynolds je producentem Deadpoola, který drsnou část x-menovského světa pomáhal nastartovat, a sám Deadpool je často v týmu X-Force klíčovým členem. Že by ve filmu chyběl, je vzhledem k jeho popularitě téměř nepředstavitelné a scenáristé Deadpoola i Reynolds o Deadpoolově účasti v X-Force v minulosti mluvili.

Carnahan se na drsné filmy specializuje. Krom výše uvedených snímků je zodpovědný také za A-Team, Mezi vlky nebo Sejmi eso. X-Force je taková drsnější odnož X-Menů, za kterou je zodpovědný Rob Liefeld, autor Deadpoola. X-Force je často vysílána na nejrůznější černé operace, se kterými by si X-Meni nešpinili ruce. Součástí týmu jsou primárně Cable a Domino, tedy dvě postavy, které mají být představeny v Deadpoolovi 2. Vedle nich jsou prominentními členy také Deadpool a Psylocke, kterou hrála v X-Men: Apocalypse Olivia Munn. V komiksech se často k týmu přidával také Wolverine, jeho éra však společně s Loganem končí a je otázkou, zda a kdy bude role přeobsazena.

X-Force se připravovala už v roce 2013, kdy ji měl točit Jeff Wadlow. Ten se zatím nemůže chlubit nijak výrazným resumé, takže asi není žádná velká škoda, že jeho projekt zmizel v propadlišti dějin.

Zdroje: Collider, ComicBook.com

Galerie: 2

X-Force: Drsný spin-off X-Menů má neméně drsného scenáristu | Fandíme filmu X-Force: Drsný spin-off X-Menů má neméně drsného scenáristu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest