Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia...

Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Je tu další velká porce nejnovějších podrobností o Star Wars: Poslední z Jediů, které přinášejí režisér a jeho herci.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hluboce zasažena samozřejmě byla také Leia (Carrie Fisher), která přišla o manžela a její syn klesl ještě hlouběji. Celý Lein život je protkán ztrátami, ona však nikdy neztrácí naději a vždy se snaží dál soustředit na to, aby bojovala s bezprávím a dělala dobrá rozhodnutí pro obyvatelstvo galaxie. Leia dál stojí v čele Rezistence, která je malá, pronásledovaná a po rozprášení Republiky odříznutá od jakékoliv pomoci.

Uvnitř Rezistence panují neshody, protože i dobří přátelé se mohou pod takhle velkým tlakem snadno začít hašteřit mezi sebou. Podrobnosti zatím zůstanou skryté, nicméně tyhle vnitřní konflikty bude reprezentovat admirálka Holdo, kterou hraje Laura Dern. Tajná základna Rezistence na planetě D'Qar byla prozrazena a během příběhu probíhá rozsáhlá evakuace. Poe Dameron (Oscar Isaacs) dostane za úkol proletět flotilou Prvního řádu, aby pročistil cestu pro letku bombardérů, kterou vede pilotka Paige Tico (Veronica Ngo), která je velkou inspirací pro Rose Tico (Kelly Marie Tran) jednu z nových hlavních postav, o které jsme blíže mluvili v minulém článku.

Poe Dameron však tentokrát nebude pouze hrdinným pilotem. Má velice blízký vztah s Leiou, pro kterou je něco jako náhradní syn. Zároveň v něm však Leia vidí velkého vůdce a za pomoci tvrdé lásky se z něj snaží vychovat jednu z klíčových osobností Rezistence. Chce mu ukázat, že vývoj událostí lze změnit i jinak než z kokpitu jeho X-Wingu. Poslední z Jediů sice nebyl natočený jako poslední film s Leiou, i přes to nicméně Rian Johnson doufá, že i tak bude její příběh pro diváky uspokojivý a domnívá se, že její činy pro ně budou hodně emotivní.

Další výraznou postavu filmu hraje Benicio Del Toro. Ztvárnil hackera známého jako DJ, který je nejlepší ve svém oboru. Konflikt mezi Prvním řádem a Rezistencí jej nezajímá, ale nikdy neodolá nejvyšší finanční nabídce. Kvůli jeho schopnostem jej mají za úkol najít Finn a Rose. DJ se však ukrývá v gamblerském městě Canto Bright, které je pro své velké bohatství doslova prošpikované policejní ostrahou, takže úkol nebude jednoduchý.

Gwendoline Christie se vrací jako kapitánka Phasma a tentokrát by měla být výraznější roli. Prostor by měla mít především v akčních scénách a čeká na ni souboj s Finnem. Naopak daleko méně tentokrát uvidíme Maz Kanatu. Lupita Nyong’o má však ve filmu alespoň jeden důležitý moment. A starý dobrý Chewbacca (Joona Suotamo)? Truchlí po Hanovi, takže je poněkud roztěkaný. Povinnosti jej ale udržují soustředěného a navíc má alespoň Rey, takže nakonec bude v pořádku.

Přikládáme jeden fanouškovský filmeček a především zásobu obrázků. V galerii najdete Lego varianty známých plakátů, pohled na Kylovu loď Tie Silencer, dalšího mimozemšťana, který žije na planetě Ach-To, první pohled na BB 9 a první pohled na policejní skútr z Canto Bright.

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

« Předchozí kapitola

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 13

Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu Star Wars VIII: Neshody v Rezistenci, tajemný Del Toro, Leia... | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest