Spider-Man Homecoming: Kdo natočí pokračování a kdy se bude odehrávat

Spider-Man Homecoming: Kdo natočí pokračování a kdy se bude odehrávat | Fandíme filmu
První film ještě ani není v kinech, na tom druhém už se ale pracuje.

Slavnostní premiéra Spider-Mana Homecoming na červeném koberci proběhla před necelými dvěma dny a společně s ní se samozřejmě nikdo ze zúčastněných nevyhne všemožným rozhovorům a konferencí s novináři. Všemožné otázky, jimiž reportéři všechny lidi spojené s filmem bombardovali, se ale netýkaly pouze nynějšího filmu, který má zrovna premiéru, ale došla řeč i na jeho chystané pokračování. Spider-Man Homecoming 2 (film se nejspíš bude jmenovat jinak) by měl do kin dorazit 5.7. 2019, tedy přesně dva roky po prvním filmu, a být prvním filmem, který oficiálně odstartuje čtvrtou fázi Marvel vesmíru. Avengers 4, kteří ukončují tu třetí, mají premiéru jen dva měsíce předtím. Jak se ale filmy poperou s tím, že Spidey bude přecházet z jedné obrovské týmovky, kde se zápasí o záchranu celého vesmíru, zpět do svého, daleko všednějšího života?

Podle producentky Amy Pascal to hodlají vyřešit tak, že mezi oběma filmy jednoduše nebude žádný posun v čase. Spider-Man Homecoming 2 se prý bude odehrávat pouze minuty po tom, co Avengers 4 skončí. Toto není úplně výjimečná situace, něco podobného jsme mohli nedávno vidět ve druhém Johnu Wickovi a začátek hned po konci minulého filmu zřejmě uvidíme i v osmých Star Wars. Pro Marvel to ale úplně obvyklé není. Jejich filmy mezi sebou mají většinou nejméně několikaměsíční mezeru. Co producenty k tomuto rozhodnutí přivedlo, na to si budeme muset počkat až do čtvrtých Avengers.

Společně s časovým zasazením jsme se ale dozvěděli i to, kdo si druhou Spider-Manovu sólovku u Marvelu vezme na starost. Režisér prvního filmu Jon Watts totiž potvrdil, že se pro pokračování nejspíš znovu vrátí. „Nechci o tom moc mluvit, než se do kin dostane jednička,“ řekl ,,ale ano, myslím, že mám smlouvu na dva filmy.“ Pokud je Homecoming opravdu tak dobrým filmem, jaký nám zahraniční recenze popisují, nevidím důvod, proč by Marvel neměl Wattsových služeb znovu využít. Kevin Feige, ředitel Marvel Studios i Amy Pascal navíc režiséra při rozhovorech zahrnují chválou a Feige dokonce řekl, že získat ho pro pokračování mají určitě v plánu.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest