Venom a spol. se Spider-Manem propojení přece nebudou

Venom a spol. se Spider-Manem propojení přece nebudou | Fandíme filmu
Zástupci Marvelu a Sony objasňují předchozí nedorozumění. Budou jednotlivé filmy od Sony provázané alespoň mezi sebou?

Už když producentka Amy Pascal v nedávném rozhovoru zmínila, že Venom a spol. budou náležet do provázaného filmového světa Marvelu, dovolili jsme si o tom zapochybovat. A teď už i přímo Pascal a šéf Marvelu Kevin Feige mluví o tom, že došlo k nedorozumění. Samotná Pascal při novém rozhovoru s novináři řekla, že by chtěla ujasnit, že myslela „svět Marvelu“ v širším slova smyslu – prostě postavy vytvořené na základě komiksů od Marvelu. Neměla na mysli přímo provázaný svět filmového studia Marvel.

Tam podle Kevina Feigeho ze spider-manovských projektů patří opravdu pouze a jenom Spider-Man. Tedy konkrétně snímky Captain America: Občanská válka, Spider-Man: Homecoming, chystané pokračování Spider-Mana: Homecoming a Avengers 3 a 4. Žádný další film.

Takže Venom, Silver & Black ani žádný z dalších chystaných spider-manovských filmů se zbytkem Avengers jeden svět nesdílejí a podle Feigeho vyjádření se zdá, že by se na tom ani nemělo v nejbližší době nic měnit. Jak spider-manovské filmy bez Spider-Mana budou fungovat, je stále záhadou. Pokud jde o to, jestli jednotlivé filmy budou provázané mezi sebou, na to odpověď máme: 

Prozatím nebudou, nebo ne nijak zásadně. Sony nechce začít tím, že si nakreslí obrovský plán propojených filmů. Místo toho chce natočit několik samostatných filmů, které by měly být především samy o sobě dobré. A kdo ví, v budoucnosti se třeba nějakým způsobem propojí, podobně, jako když Marvel nejprve natočil zcela samostatného Iron Mana, který se po letech setkal s dalšími hrdiny v Avengers.

Zdroje: Collider, Joblo, Erik Davis

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest