Spider-Man: Homecoming: Záporák Vulture na novém obrázku

Spider-Man: Homecoming: Záporák Vulture na novém obrázku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Šéf Marvelu také potvrdil, že roli bude hrát Michael Keaton.

Obsazení Michaela Keatona do role padoucha Vultureho dříve odhalily hollywoodské zpravodaje, teď záporáka filmu Spider-Man: Homecoming zmínil konečně také šéf Marvelu Kevin Feige. Ten se rozpovídal o skvělých hercích, které se studio rozhodlo angažovat do svých projektů a Keaton byl vedle Cate Blanchett a Joshe Brolina jedním z nich. To ale není všechno.

Na Redditu se objevil nový artwork se Supovou podobou. Obrázek je hodně podobný tomu, který před časem oficiálně zveřejnil Marvel (viz galerie), ale v detailech se přeci jen liší. Kostým má menší množství kovových prvků, a také křídla působí méně technologicky. Sympatický je i design bundy a kalhot, které Sup nosí. Oproti běžným zvyklostem, kdy jsou komiksoví hrdinové navlékaní většinou do přiléhavých kombinéz nebo kovových exoskeletů, se dočkáváme něčeho, co vypadá jako uniforma letce z druhé světové války. Ohrnutá kožešinka ještě zdůrazňuje podobu se zvířecím supem a černá helma působí řádně zlověstně. Každopádně budeme napjatě očekávat, jak se Vulture poprvé předvede v pohybu.

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Spider-Man: Homecoming: Záporák Vulture na novém obrázku | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Záporák Vulture na novém obrázku | Fandíme filmu Spider-Man: Homecoming: Záporák Vulture na novém obrázku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest