Ex-Baghdad: Chan a Stallone konečně spolu

Ex-Baghdad: Chan a Stallone konečně spolu | Fandíme filmu
Dvě stárnoucí akční hvězdy budou zachraňovat rukojmí v Iráku.

Ještě když se točili Expendables, tak Sylvester Stallone hodně mluvil o tom, že by ve filmech chtěl mít Jackieho Chana. Ten se ale zdráhal, nechtěl být pouze jedním z mnoha. Nicméně se Slyem spolupracovat chtěl, jen při nějaké jiné příležitosti. A ta jiná příležitost je konečně tady.

Akční snímek se bude jmenovat Ex-Baghdad a Chan si v něm zahraje čínského soukromého experta na bezpečnost, který je najatý, aby v Mosulu v Iráku zachránil zaměstnance ropné rafinerie, která byla napadena. Jackieho hrdina zjišťuje, že cílem útočníků je ukrást obrovské množství ropy, a tak spojí síly s bývalým americkým mariňákem (Stallone), aby je zastavil.

Snímek je natáčený plně v čínské produkci a s rozpočtem 80 milionů dolarů půjde o jeden z největších čínských projektů. Scénář napsal Arash Amel, autor průměrných snímků Grace, kněžna monacká a Agent na útěku. Režíruje Scott Waugh, který má na kontě podobně průměrné Need for Speed, popřípadě Povinnost a čest. Tam jsou alespoň chválené akční scény, tak snad Waugh využije vyššího rozpočtu a připraví dobrou akci i v Ex-Baghdad. Nicméně, co si budeme povídat, zatím Jackieho a Slyova novinka příliš velkou důvěru nebudí.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest